Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja üzizgetünk itt. Ő írt rám egy hozzászólásom alapján. Szeretne találkozni, kávézni, szexet is emlegeti, de akárhányszor felhozom, hogy nézzük meg egymást kamerán ( arcot természetesen), akkor terel. Ennek mi lehet az oka?
17# a kamus gyerek megérdemli, hogy a kérdező találkozzon vele, de ő nem érdemli meg hogy kamon megmutassa magát 2 hónap után?
Érdekes felfogás.
Ha nem is kamon,legalább 2 kép.
(Képpel még mindenki tud csodákat alkotni :D)
Itt nekem is voltak már érdekes "ismerkedéseim".
Több napig beszélgettünk,majd kiderült,hogy egy 40 éves b..zi csávóval beszélek,aki még fenyegetőzött is utána.
A pasi mindenben hazudott neked a külsejét, korát illetően és így már ciki lenne képet küldeni,kamerázni, de úgy van vele, ha elmész a randira, már csak nem csinálsz balhét és kit tudja, talán lesz folytatás.
Nem egyenes ember, óvatosan vele.
Én vagyok az, aki azt írta, hogy miért ne lehetne ismeretlennel meginni egy kávét. Rengeteg ismeretlennel kávéztam már, volt, ami annyi maradt, egy fél óra beszélgetés, volt, amiből barátság lett, volt, amiből csak egy futó viszony, és volt, amiből évekig tartó szenvedélyes szerelem. Egyiket sem bántam meg.
Igaz, engem se barátságban, se szexben, se szerelemben nem a külső érdekel. Nagyjából tojom lefele.
Gondolom, ez a srác is úgy van vele, mint sokan mások: túlsúlyos, csúnyácska, emiatt gátlásos. Van elég rossz tapasztalata, ígéretesnek induló beszélgetés hirtelen félbeszakadt, miután küldött magáról egy képet. Nem meri magát megint kitenni egy ilyen kudarcnak.
Megértem, csúnya nőként számtalanszor jártam már így. Ráadásul nem elég, hogy csúnya vagyok, de annyira nem vagyok fotogén, hogy képen százszor rosszabbul nézek ki, mint élőben.
Aki fényképhez ragaszkodik, annak fontos a külső. Akinek fontos a külső, az nem fog egy csúnya és/vagy kövér emberrel randizni.
Tehát: nagyjából mindegy, ha küldesz képet, azért, ha nem küldesz azért nem fog összejönni a dolog.
Egyébként akkor döntöttem el véglegesen, hogy SENKINEK nem küldök magamról fényképet, amikor egy gyenge kis pöts átküldött nekem pár képet egy nőről, egy másik levelezőpartneréről, hogy nézzem már meg, micsoda ronda nő akar vele ismerkedni... Akkor ment el a kedvem az egésztől.
De ez az én dolgom, én így csinálom, nekem eddig bevált, de természetesen mindenki a saját ízlésének és habitusának megfelelően ismerkedik. Igazából csak arra kaptam fel a fejemet, hogy azért kell az előzetes fotó, mert abból kiderül, hogy beteg-e az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!