Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja vagyok együtt a párommal és nagyon zavar hogy mindíg mindent külön-külön fizetünk egyszer se hív meg és nem is ajánlja fel h esetleg ő fiztene Tanuló, nincs még keresete, de nem sokat járunk el! Mit tegyek? Hogy mondjam el hogy zavar?
Teljesen megértelek, mert azért lehetne egy kicsit lovagiasabb.
Velem is előfordult ilyen eset, és én megmondtam az akkori barátomnak, ne gondolja azt, nekem az kell, hogy eltartsanak, csak néha jól esne, ha csak úgy spontán meghívna valamire. Végülis bejött, de a kapcsolat nem tarott sokáig mert gyerekes volt még. Szerintem ez van nálatok is, még talán egy kicsit éretlen, és nem tudja ezeket az íratlan szabályokat!
Petranova
Ez személyiségfüggő, én kifejezetten ragaszkodok hozzá, hogy mindent én fizessek a barátnőm helyett is.
Persze már van saját keresetem is, de ha nem lenne, akkor is ilyen lenne a hozzáállásom.
Szerintem azért még egy 21 éves fiú lehet gyerekes....hú de még mennyire.
Az hogy külföldön mi megy az bennünket nem nagyon érint.
Szerintem egy férfi legyen férfi. Az én kapcsolatomban a barátom fizet szinte mindent.
nem azt várom el h mindíg ő fizessen,de néha jól esne 1 meghívás vagy esetleg h néha nem hagyná h én fizessek!
nem akarok a kiartottja lenni,de így olyan mintha barátok lennénk hiszen akkor fizet az ember külön ez olyan furcsa nekem az eddigi kapcsolataimban ez nem így volt!
LEgközelebb fizess csak te!! és ha azt mondja h nemár ne hozd kényelmetlen helyztbe h kifizeted az övét is akkor mond azt neki hogy LEgközelebb meg te fizetsz okés?
és akkor vagy veszi a lapot és cselekszik.vagy nem jön össze a szitu.de én szurkolok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!