Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a páromnak hogy én nem kívánom még egyszer azt az élményt?
Több mint 4 éve együtt vagyunk és ő nagyon szerette volna kipróbálni a "kaki sexet" és hát, úgymond rávettem magam, ő eléggé élvezte de én nem kívánnám még egyszer... hogy mondjam meg neki?
19/L
Csak őszintén, a pasik nem szeretik ha mellé beszél a nő! Mondd meg neki, hogy ezt 1x kipróbáltátok, de Te nem élvezted annyira, úgyhogy szeretnéd megkérni rá, hogy ezt hanyagoljátok ha lehet.
Amúgy nem bántásból kérdezem, de hogy lehet az, hogy 4 éve együtt vagytok és nem tudtok ilyesmikről őszintén beszélni?
Állj elé és mond neki:
Drágám!Tudom,hogy a multkor neked nagyon jól esett a kaki szex,de nekem nem volt jó nem élveztem.Nem lehetne hogy hanyagoljuk?
Ha igazán szeret megérti.
Ha igazán szeret megérti, de a vágyakat nem lehet elnyomni. (legyen az akármilyen meredek is)
Amúgy meg nekem is sok év után derült ki, hogy milyen párom van, szeretik, ha a nő őszinte, de ők valahogy nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!