A páromnak van egy 22 éves lánya, előző házasságból. A lányt egyszer láttam, nem kommunikál velem csak levélben: -haljál meg k. a- szinvonalon. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 10:28
1/16 anonim válasza:
Miért kéne kommunikálni vele? Szólj a párodnak, az ő gyereke, rakja helyre. Vagy szólj a kislánynak, hogy simán feljelented egy ilyen levéllel becsületsértésért.
2/16 anonim válasza:
Szerintem semmit.
Ha eleve így áll hozzád, hiába mondanál neki bármit is.
Pároddal milyen a viszonya?
Lehet ő tudna vele beszélni.
3/16 anonim válasza:
Hagyd rá,te vagy az okosabb.Esetleg a párodnak mondd el,hogy beszélgessen el vele picit.Én hasonló helyzetben vagyok/voltam,a fia 23 éves és van egy 3 éves unoka is.mivel én fiatalfeleség vagyok,tehát a férjem 20 évvel idősebb,így igazából alig van korkülönbség köztem és a fiú közt,mégis olyan leveleket,sms-eket,iwiwüzeneteket hagyott hogy a váláson gondolkodtam menekülés céljából.és még képbe jön az is ilyenkor hogy a gyerek környezetében élő barátok szintén elitélnek téged,meg ugyanazon a véleményen vannak mint a gyerek,mert vele próbálnak együttérzők lenni.Ha nem tudod elmagyarázni magadnak hogy te vagy az okosabb,neked kell hagynod akkor van baj.A párod biztos melletted áll ilyen helyzetben,mássla pedig ne is foglalkozz mert belebolondulsz.Az idő mindent megold...mi most 2 év után már elbírjuk viselni hogy a másik él,persze attól még nem vagyunk barátok,de nem szivat szemtől szembe...bár pletykákat az ilyen gyermekek nagyon szeretnek terjeszteni...de én azt tanácsolom hogy légy boldog a pároddal,és mivel úgysem sokat találkozol a lánnyal,ne tűnődj rajta,a leveleket pedig töröld.hidd el megnyugtató..
4/16 anonim válasza:
Minden esetre szépen fel lett nevelve a gyermek...
5/16 anonim válasza:
A "gyerekek" általában nem szeretik az anyapótlási kísérleteket, azt hiszik, hogy az anyjuk akarsz lenni. Ilyenkor nem lehet tenni semmi konkrétat, a legfontosabb, hogy ne akarj megbarátkozni vele, mert annál ellenségesebb lesz. Inkább viselkedj a szokásod szerint, és ha látni fogja, hogy milyen jófej vagy, akkor nem lesz olyan távolságtartó.
6/16 anonim válasza:
10.40! Én 28 vagyok Férfi... A volt barátnőm nővére kekeckedett velem így a pasijával, anyáztak, írogattak fenyegettek... Kussoltam, azt hitték parázok... szépen összegyűjtögettem mindent és feljelentettem mindkettőt! :D 250.000 Ft-os pénzbírság mindkettőjüknek, és bírói megrovás, ami annyit tesz, hogy ha előfordul ismét akkor jöhet a felfüggesztett :D A lámák... névvel fotóval fenyegetni :D :D :D :D
7/16 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet.
A párom lánya 20 éves,a stílus néha hasonló de nem ennyire elfalujt a dolog,ő az exfeleség(azaz az anyja) miatt olyan amilyem,úgy érzi elvettem az apját mert babát várunk:-)
Mindent megteszünk h éreztessük vele nem őt hagyta el a párom csak az exfeleségét.
Próbálj meg ne ugyanolyan stílusban válaszolgatni,bár nehéz...!
kitartás!
8/16 anonim válasza:
bocsi, de a 22 éves lány már nem gyerek, persze hogy nehéz ha az apjának van más valakije, de azért kulturált felnőttként kéne viselkedni....én is csak annyit tudok mondani, hogy jól fel lett nevelve...
9/16 anonim válasza:
Legutolsó. Lassú víz ugye partot mos!! Jól tetted!!!!!
10/16 anonim válasza:
10:44 :) én a 10:40-es nőci vagyok!.Hát végülis neked is igazad van valahol.a pénz meg mindig jól jön.de tudod,én azért valahol úgy voltam vele hogy sem a páromnak,sem a gyerekének és végképp nem az unokának nem akartam rosszat.ha bármilyen pénzbeli vagy egyéb megrovást kaptak volna az csak a kicsinek lett volna rossz,ő érezte volna meg a pénzhiányt vagy bármiféle büntetésnek a következményét,Én is gondolkodtam ilyenen,de úgy döntöttem vagyis úgy reméltem hogy majd abbahagyja,és nem kell semmi következményre számítani,megaztán egy feljelentés vagy csak azzal fenyegetés mégjobban szította volna az ellenségeskedést.Én kimondottan békés vagyok mondjuk,nekem azért így azmondom utólag sokkal jobb volt,hogy így tettem.egy idő után amint kitöröltem egy üzenetet többé nem azavart,nem olvastam el újra meg újra.én mindenkinek aki békés,nyugodt természet azt ajánlanám hogy várjon,és tartsa magát annál többre minthogy egy gyerek tönkretegye a kapcsolatát és életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!