Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már az ismerkedési szakasz ilyenekkel indul akkor lehet belőle bántalmazó kapcsolat? Vagy csak én túlzok?
Ebben semmi túlkomplikálás nincs. (Nem mellesleg nem csak nők válaszoltak.)
Már a legelső találkozón ki akarja tűzni rád az "elkelt" cédulát, a fb-os kiírással. Kedves érdeklődésnek álcázza a napi elszámoltatást, ha van kedved hozzá, ha nem. Az, hogy leírja hogyan telt az ő napja, csak figyelemelterelés, hogy ne érezd annyira egyoldalúnak a beszámolósdit. Ha nélküle mész valahova már paláverezik, pedig még nem is igazán vagytok kapcsolatban. Akkor mi lesz később?
Nálam mondjuk már ott elvágta volna magát, hogy "butus"-nak titulál, és ezt még meg is próbálja normálisnak beállítani, mert ő csak vicceskedett. Tipikus módja az önbizalom kvázi észrevétlen leépítésének, ami rengeteg bántalmazó kapcsolat alapja. Szóval igen, lehet bántalmazó kapcsolat is belőle, de nem 100%. Viszont érdemes feszegetni ezeket a határokat, ha már most nem érzed magad komfortosan a kapcsolatotokban?
Igazából NEM TUDJUK, hogy milyen ember, hogy csak túllelkesedi valamiért, ahogyan én túllelkesedtem azzal az ismerősömmel a dolgot, mert felüdülés volt egy olyan embert megismerni (mert ritkaság, nem gyakran futok bele olyanba), sose gondoltam volna, hogy egyébként én is valaha fogok bárkivel is úgy viselkedni, de jött valaki, akivel nem tudtam kontrollálni magam időben, sűrűn elnézést is kértem tőle, mert alapból meg nem olyan vagyok. Aztán lehet, hogy valóban problémás emberről van szó, akitől tényleg menekülni kell. Az előbbi esetben meg lehet beszélni a dolgot, és normál mederbe lehet terelni, az utóbbinál a megbeszélés nem segít.
Szóval én azt mondom, hogy meg kell próbálni megbeszélni, hogy ebből vissza kéne venni, mert még ha csak lelkesedés is (bárki beleeshet ebbe a hibába), kellemetlen, sok, és könnyen unalmassá válik. Ha pedig ennek hatására sem próbál meg visszavenni, nem látja be, hogy hibázott, nem próbálkozik, hogy visszafogja az intenzitást, nem veszi észre, ha véletlenül ismét túlzásba esik, akkor kell megszakítani a dolgot teljesen.
És akkor most lehet pontozgatni.
Kérdező, majdnem minden nap kiírsz kérdést erről az emberről. És mindig írják neked, hogy nem lesz jó vége, menekülj. Ő az, aki erőlteti a csókot is, nem? Ha akarod, ha nem.
Ha ennyi válasz után nem tanulsz és még mindig vele vagy, magadra vess.
Miért lett lepontozva a 15-ös válaszoló? Igaza van. Ez a buta csaj (már ha az egyáltalán) mindennap kiír erről egy kérdést.
Kérdező, te vagy beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!