Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik elrontják az ismerkedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elrontják az ismerkedést azzal, hogy közli, rég szexelt már meg ilyenekkel, azok valójában nem akarnak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük már az elején, hogy egyikünk se keres komolyat, csak amolyan barátiféle vmi lazát.

Lehetett vele értelmesen csetelni és nem egyszer leirtam, hogy a kémia majd kiderül, hogy van e, vagy vonzalom, ha egyáltalán találkoztunk már, de ennek ellenére mégis bevág olyanokat cseten,hogy én szenvedélyes vagyok e, meg neki hiányzik a szex, meg minden olyat, ami engem nem érdekel egy csetes vadidegentől, és magánügy is, semmi köze hozzám nincs, még nem is találkoztunk. Meg honnan tudnám mit vált majd ki belőlem a mási, lehet nem szenvedélyt vagy vonzalmat, ha nem épp undort, vagy taszítani fog vagy unnám vagy bármit.(minden pasi mást vált ki egy nőből, nem fekete fehèr egy nő)

Ha találkoznánk (ezt is mondtam nek) lehet nem is jönnénk ki, lehet unalmas beszélgetés lenne gőzöm sincs, izzana e a levegő, lenne e flört, kialakulna e vonzalom. Majd meglátjuk.

Ha ezek ellenére is továbbra is isneretlenül a cseten akar szexről beszélni, akkor azt vehetem annak, hogy nem akar találkozni se?

Csak mert ezt is írtam neki, ha nem akar semmit, azt nyugodtan meg is irhatja, rövidebb lenne lezárni, mint az, hogy engem provokál a görcseivel és letiltatja magát.

Meg képeket kér.

Valamint ha leoltom hogy ne beszéljen velem ugy nem fizetős vonalat hivott, csak annyit ír, hogy értem, és nem képes csetelni, témázni tovább esetleg másról.

Ezt nem egyszer kapom amugy pasiktol hogy "Értem." És ennyi. Kakukk. Már ugy idegesit. Hogy képtelenek egy bővebb mondatra, vagy témázni másról, vagy terelni a beszélgetést, vagy haladni tovább hogy haladjunk. Hanem ilyen néma semmik.

Akkor ezek valójában nem akarnak semmit?

Szoval akik laza vagy szexkapcsolatban agyalnak azok miert azon erőlködnek akkor(talalkozo kemia szex helyett)hogy cseten a proli stílusukkal a szexről letiltatják magukat?

#bunkózva akarnak szexet #azt igy hogy?
tegnap 18:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak hasonló "élményeim". Sajnos ezek olyan pasik, akik ha nem komolyat akarnak, akkor egyáltalán nem számítasz nekik embernek, úgy veszik, hogy prosti ingyen. Undorító az ilyen különben.
tegnap 23:43
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

“Megbeszéltük már az elején, hogy egyikünk se keres komolyat, csak amolyan barátiféle vmi lazát.“

Magad ellen beszelsz.. tudat hasadas gyanuja allhat fent nalad..

ma 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
9-ha leirod, hogy laza kapcsolatot keresel, akkor kb ennyire szamithatsz. Nem fog erőfeszítéseket tenni a meghódítására, hiszen te magad adtad ki a rajtengedelyt.
ma 01:41
 14/18 A kérdező kommentje:
Megbeszéltuk higy barátság extrakkal vagy ilyesmi kell.(ilyen barmokkal amugyis lehetetlen ennél többet elképzelni is)és fekete fehéren leirtam azt is hogy nem a fizetős kategoria vagyok tehát baromira nem akarok arrol csevegni hogy sz.pas felora analá 3/4 meg mi van benne mi nem
ma 07:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Az komoly, ha már azt is ki kell írnod, hogy nem fizetős kategória vagy.
ma 07:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Zuzu Petals jut rólad eszembe.

Meg a sajtreszelő.

ma 08:02
 17/18 A kérdező kommentje:

15 mivel a szexről faggat. Írtam neki, hogy legyen már képben hogy nem vmi fizetőset hívott. Ha az eletben vki odajonne hozzám ezzel idegenként, pofán is vágnám.

Ezekre kaptam annyit hogy "értem."

(És töröljem ki ennyivel.kösz.)

Hát tiltottam.

ma 09:55
 18/18 anonim ***** válasza:
17- ez van, erre számíts a jövőben is! Akinek be van ígérve az ingyen szex az elejétől, az nem fog semmit beletenni az ismerkedésbe. Nem akarja megismerni a lelked, nem fog udvarolni, hanem egyből a lényegre tér.
ma 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!