Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedéskor egy férfi folyton ilyenekkel jönne, hogy "bennem megbízhatsz" meg "én sosem bántanálak meg" és hasonlók, ti hinnétek neki?
"Én megbízható vagyok."
"Sosem bántanálak(meg)."
"Sosem csalom meg a páromat."
"Mindig tisztességes vagyok."
...és társai.
Az ilyen dolgok mantrázásával nem az ellenkezőjét érné el egy pasi nálatok(gyanakvóak lennétek)? Vagy inkább megnyugtatóan hatnának ezek a kijelentések?
Ha valaki görcsösen azon van, hogy szavakkal, mondatokkal pozitív színben tüntesse fel magát, hogy jó benyomást keltsen a másikban, az nyerő vagy inkább visszatetsző és átlátszó? Vagy inkább a tetteivel bizonyítson, mert mondani bármit lehet? Mit gondoltok az ilyen férfiakról?
#1 Ezzel csak az lenne a célja, hogy jó színben tűnjön fel a nő előtt és közelebb kerülhessen hozzá - kérdés, hogy ezt elérné-e ilyen módon vagy pont visszafelé sülne el?
Pl.: a lány a randin elmondaná, hogy sajnos őt az előző párja bántalmazta. A pasi egyből rávágná: "Én soha nem ütnék meg nőt, azt csak a gyáva férfiak szokták."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!