Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ismerkedéskor egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedéskor egy férfi folyton ilyenekkel jönne, hogy "bennem megbízhatsz" meg "én sosem bántanálak meg" és hasonlók, ti hinnétek neki?

Figyelt kérdés

"Én megbízható vagyok."

"Sosem bántanálak(meg)."

"Sosem csalom meg a páromat."

"Mindig tisztességes vagyok."

...és társai.

Az ilyen dolgok mantrázásával nem az ellenkezőjét érné el egy pasi nálatok(gyanakvóak lennétek)? Vagy inkább megnyugtatóan hatnának ezek a kijelentések?

Ha valaki görcsösen azon van, hogy szavakkal, mondatokkal pozitív színben tüntesse fel magát, hogy jó benyomást keltsen a másikban, az nyerő vagy inkább visszatetsző és átlátszó? Vagy inkább a tetteivel bizonyítson, mert mondani bármit lehet? Mit gondoltok az ilyen férfiakról?

2017. máj. 4. 18:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hasonlóan kezelem, mint minden más ilyen kijelentést: Ne mondja, mutassa!!!

Általában ha valaki nagyon bizonygatni akar valamit, akkor ott valami már nagyon nem okés.

2017. máj. 4. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem,soha többet nem bízok meg egy férfiben sem
2017. máj. 4. 19:12
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nők... Azt várják hogy a férfi a tetteivel bizonyítson, de a nők már a szavai alapján elítélik. Komolyan mondom ez egy szebb világ lenne ha néha ti is használnátok az eszetek.
2017. máj. 4. 19:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Sok ész, hová mész... :D

Az oké, hogy ha már _görcsösen_ akarja bizonygatni, az gyanút kelt, de egy sima kijelentésre miért kellene már rögtönítélő bíróságot játszani? :D Külön röhejes a 8. és a 10. válasz.

2017. máj. 4. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:

"Nők... Azt várják hogy a férfi a tetteivel bizonyítson, de a nők már a szavai alapján elítélik. Komolyan mondom ez egy szebb világ lenne ha néha ti is használnátok az eszetek."

Látom nem megy a szövegértelmezés.... Ne mondja! Mutassa!

2017. máj. 4. 19:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom, ez nagyon gáz. Ha megbízik benned egy lány (lásd én esetem, valahogy villámgyorsan megnyílnak nekem), akkor külön erőlködés nélkül is fog, ha nem fogad a bizalmába, akkor meg hiába mondod.
2017. máj. 4. 19:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Mit használjanak? A nők? Az eszüket? Nőt megfejeteni nem lehet, ami nincs (erre való eszük), azt nem lehet.
2017. máj. 4. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!