Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen 390ezer nettót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen 390ezer nettót keresek. Ez elég lenne hogy ne emiatt essek ki a szűrőn?

Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:

Nem ennyi az átlagkereset, hanem kevesebb, mégis hasonló kaliberű átlagembereket látni boldog kapcsolatban...

Ezt rakd össze azzal a két agysejttel és meglesz a válaszod

2022. aug. 5. 16:42
 22/75 anonim ***** válasza:
3%

Nagyon kevés sajnos.

Egy fontos tényező, ne azt nézd hogy másnak mennyi van, hanem hogy mire elég.

Mindig találsz olyat aki kevesebbet keres (Afrikában napi 1 dollárért dolgoznak) és mindig jön egy válaszoló aki leírja h már 40 éve dolgozik egy helyen és még mindig csak 350-et kap.

Meg mindig jön egy tanár aki elmeséli milyen keveset keres (aztán elfelejti hozzátenni hogy az év felében szabadságon van, akkor meg annyit maszekol amennyit csak akar)

Azt nézd mire elég. Nos megsúgom: semmire.

Jelenleg egy egyszobás garzon 120-nál kezdődik. Ha valakivel össze akarsz költözni ez kevés lesz, tehát másfél szoba: 160-170. Erre jön most a brutál drága rezsi, tehát ott tartunk lakhatásra kifizettél alsó hangon 200-at. Erre jön a kaja. Hát ez legalább 100-150 havonta. Most már nem úszol meg egy heti bevásárlást 40 alatt sajnos. És akkor még nem vettél drága dolgokat.

Namost a benzint még nem vettem bele.

Azt meg pláne nem, amikor elromlik valami, javítani kell és kapásból 200e.

Meg az ember azért néha venne magának új dolgokat, ruhákat stb.

Ki kell ábrándítsalak, meg azokat is akik beírkálnak ide hogy az ő fizujuk is ennyi: 400 ezer borzasztóan kevés ahhoz hogy normálisan élj. Nyilván találhatsz kapcsolatmániás csajt aki retteg az egyedülléttől. De ettől még ez elég nagy szűrő sajnos.

(És halkan megsúgom, bármilyen szakmát kitanulsz - villanyszerelő, asztalos, informatikus - LEGALÁBB a kétszeresét fogod ennek keresni. És nem kell atomfizikusnak lenni hozzá.)

2022. aug. 5. 16:42
 23/75 A kérdező kommentje:
22 Villanyszerelő vagyok.
2022. aug. 5. 16:49
 24/75 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kérdésre válaszoltál!!!

Vegyük át újra, megfogalmazom másképpen hátha más sorrendbe sikerül összerakni a szavak jelentését:

Milyen társkeresőn vagy regisztràlva , hogy bekèrdezik a nettó fizetésed?

Mást is kèrnèk , hogy írja meg ilyen jellegű tapasztalatát - hová volt fel regisztrálva, hogy a nettó fizetését kérdezték tőle , konkrétan az ismerkedés melyik fázisában kérdezték meg, ki volt a célcsoport ( kurvák netán? )

Köszi Csírák

2022. aug. 5. 16:56
 25/75 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég, már csak másik x kitételnek kell megfelelned.
2022. aug. 5. 17:18
 26/75 anonim ***** válasza:
100%

Ha villanyszerelő vagy, hogy a fenébe keresel ilyen keveset?

Legutóbb egy villanyszerelőnek 40 ezret fizettem a semmire. fél óra munkáért. Még csak jó se lett amit csinált. Aznap még vagy 5 emberhez ment, legalább. Akkora terepjáróval jött, legalább 20 millás verda.

2022. aug. 5. 17:19
 27/75 A kérdező kommentje:
26 Egy nagy multinál vagyok alkalmazott. Nem egyéni vállalkozó vagyok, aki Mariska nénihez jár.
2022. aug. 5. 17:20
 28/75 anonim ***** válasza:
100%

Nem fizetés alapján választok párt magamnak és szeretek bele. Sose egyik páromtòl se kérdeztem meg, hogy mennyit keres. Ennyi erővel nekem sincs 400 ezres fizetésem, hiába robotolok.

Nem szeretem ha valaki anyagias.

25/N

2022. aug. 5. 17:49
 29/75 anonim ***** válasza:
91%

Nem a kérdésre válaszoltál!!!

Vegyük át újra, megfogalmazom másképpen hátha más sorrendbe sikerül összerakni a szavak jelentését:

Milyen társkeresőn vagy regisztràlva , hogy bekèrdezik a nettó fizetésed?

Mást is kèrnèk , hogy írja meg ilyen jellegű tapasztalatát - hová volt fel regisztrálva, hogy a nettó fizetését kérdezték tőle , konkrétan az ismerkedés melyik fázisában kérdezték meg, ki volt a célcsoport ( kurvák netán? )

Köszi Csírák

2022. aug. 5. 18:01
 30/75 anonim ***** válasza:
390 csak a havi bevételed. Mennyi a vagyonod? Félretett pénz? Lakás? Kocsi? Egyebek (ékszer, vagyontárgyak, föld, erdő, telek, értékpapírok)?
2022. aug. 5. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!