Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen 390ezer nettót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen 390ezer nettót keresek. Ez elég lenne hogy ne emiatt essek ki a szűrőn?

Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
63%
Nekem bőven elég lenne, ellenben nem kezdek olyannal, aki annyira anyagias, hogy az első, ami eszébe jut a saját vonzereje kapcsán, az a fizetése... Bocs, de vérciki, ami ezen az oldalon megy a bérekkel társkeresési szempontból. Jó lenne eldönteni végre, hogy randizni vagy kurvázni mész.
2022. aug. 5. 16:02
 12/75 A kérdező kommentje:

11 Te hol olvastál olyat h engem csak ez érdekel ismerkedésnél?

A kérdés témája ez.

2022. aug. 5. 16:03
 13/75 anonim ***** válasza:
Ja.
2022. aug. 5. 16:10
 14/75 anonim ***** válasza:
100%

29 éves vagyok jelenleg nincs munkám, igaz van egy "kis" tartalékom, de sosem kerestem ennyi mint te. Most akivel legutóbb kalandoztam csaj mesélte, hogy valami rohadtul gazdag pasi próbálkozott nála és úgy hogy kipakolt az asztalra egy csomó pénzt és azt mondja odaadja ha szexelnek, a csajt ez nagyon kiborította, pedig azt mondta ha nem így kezdi akkor talán lehetett volna valami.

Szerintem egy helyes arcot és jó szöveget nem fog überelni sok pénz.

A pénz egy bizonyos szintig számít, egy bizonyos szint felett pedig már nem. Értsd: ne legyél csöves ne bűzölögj meg ne rohadjanak a fogaid stb.

2022. aug. 5. 16:13
 15/75 anonim ***** válasza:

Kedves kretènek!

Àruljàtok már el, hogy mèg is hol , melyik platformon ismerkedtek ?

Légy szíves írjatok már le azt is, hogy az ismerkedés melyik szakaszában tudatjatok a partnerral mennyi a nettótok.

Illetve azt is , hogy mikor utasítottak vissza nettó miatt.

Mondjuk felek , hogy ilyen komplex mondatokat a válaszadók többsége nem képes értelmezni , de legalább megpróbáltam.

Köszi gyökerek

2022. aug. 5. 16:14
 16/75 anonim ***** válasza:
0%

Havi 1 milla alatt mit akarsz?

Egyáltalán hogy jut eszedbe a csajozás vacak 390-nel?

2022. aug. 5. 16:15
 17/75 anonim ***** válasza:

12

Hol, hol... Ha értelmes partner lennél, nem tudna a randipartnered a fostos pénzedről semmit, amíg komolyra nem fordul a dolog. A fizetés olyan, mint a farokméret: normális ember nem csapja ki az asztalra, mert azzal a gesztussal riasztja el az értelmesebbeket, nem azzal, hogy mennyi az annyi.

Ha nem kiugróan alacskn, hogy akkor meg úgyis leszarja mindenki, ha mással sikerült megfognod.

De látványosan a fizetésed a legkisebb baj veled, ha ilyen hülyeségeken pörögsz, főleg hogy a fajtád naponta 30x teszi fel ezt a kérdést csak itt, különböző összegekkel.

2022. aug. 5. 16:19
 18/75 A kérdező kommentje:
15 Mostmár sok csaj konkrétan rákérdez a nettóra még első tali előtt.
2022. aug. 5. 16:21
 19/75 anonim ***** válasza:
24%
Ha gyereket vállal az asszony akkor kiesik neki a fizetése. A férfinek kell helyette is fenntartani a családot. Jelenlegi árak mellett egy kisgyerekkel együtt kell 800 ezer havonta. És az is messze a luxustól.
2022. aug. 5. 16:37
 20/75 A kérdező kommentje:
800ezret soha nem fogok keresni.
2022. aug. 5. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!