Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő utazásmániás?

Figyelt kérdés

Ahogy látom, a nőknek valami elválaszthatatlan része az utazás imádata. Sajnos én nem szeretek utazni, idegesít a rengeteg macera, a rohanás, a külföldön felmerülő nyelvi nehézségek, a gyakran ehetetlen vagy épp megfizethetetlen kaják és a rengeteg egyéb probléma. Akármikor külföldre utaztam exbarátnőmmel, csak egy gyötrődés volt, a legtöbbször iszonyúan összevesztünk, és már alig vártam, hogy hazajöjjünk.

Imádok túrázni, kirándulni, természetben lenni akár napokat egyhuzamban, éjjel is, nappal is, de a külföldözés nem az én világom. Ezért vagyok kíváncsi, van-e olyan nő, aki ebben hasonlít hozzám.

39 F

2022. júl. 27. 06:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
14%

Nekem az is elég ha kifizeti az utamat , meg a sajátja helyett ad költőpént! Ő meg felelolem ülhet otthon.

Lényeg hogy legyen pénze rá.

2022. júl. 27. 06:21
 2/31 anonim ***** válasza:
43%

Én is így látom hogy az összes imád utazgatni.

Kellenek a jó képek Instára.

2022. júl. 27. 06:27
 3/31 anonim ***** válasza:
88%
Nekem van 1 hely, ahová életem során mindenképp el szeretnék jutni, de egyébként belföldön szoktunk túrázni/vadkempingezni a férjemmel. Tinderen meg instán szokás az utazásos képekkel flexelni, ez nem jelenti azt, hogy mindenki csak erre vágyik.
2022. júl. 27. 07:03
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
Nekem van olyan nőrokonom, aki leginkább otthon szeret lenni, és sosem utazik külföldre a férjével és gyerekeivel, pedig megtehetnék. Szóval igen, van ilyen nő. De abban egyetértek, hogy ez a csoport manapság a kisebbséget jelenti. A nők többsége élményvadász, azaz szereti a változatosságot, az élmények előtti boldog várakozást, az élmények átélését, valamint az élményekre való visszaemlékezéseket is. Irtózik az egyformaságtól, a kiszámíthatóságtól, mindig valami újat, valami izgatót szeretne az életébe hozni. Ugyanez az oka annak is, hogy a társkeresőkön a férfiaktól elvárt, deklarált tulajdonság-listában tapasztalataim szerint az egyik leggyakoribb elem a humorérzék.
2022. júl. 27. 07:05
 5/31 anonim ***** válasza:
24%
Igen, természetesen a párjuk pénzéből.
2022. júl. 27. 07:19
 6/31 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon kínos, mikor felnőtt férfiak egy darab nőismerősük, vagy az insta p-csák alapján ítélik meg az összes nőt.

Talán kevesebbet kéne a közösségi médián lógni és többet lenni a valóságban.

"Minden nő..." Ez annyira szánalmas. Ne csodálkozzunk, ha messziről elkerülnek a nők, ha ilyen ostoba vagy.

2022. júl. 27. 07:21
 7/31 anonim ***** válasza:
72%

Nem mindenki szeret utazni, de nem értem mi a rengeteg probléma?Angolulncsakntudsz annyira, hogy bevásárlás, ételrendelést el tudsz mondani vagy ha a szálláson valami probléma van.A drágább kaja relatív, van ország bőven ahol nem drágább.

Én imádok utazni, túrázni, de nem az ára, távolsâg a lényeg.

2022. júl. 27. 07:34
 8/31 anonim ***** válasza:
52%

Óóóó, hogyne! Skatulyázzunk be egy jelzőbe 4 milliárd embert!

Te hova képzelsz? Csodálkozol, hogy nincs barátnőd, miközben általánosítassz és degradálod a nőket?

2022. júl. 27. 07:51
 9/31 anonim ***** válasza:
68%

Most olyan a kultúra hogy mindenkinek ez az egyen álma. Világot lát, hu roma párizs…. Ilyen a jó élet.

Ömlik a kultúrából hogy micsoda menőség külföldre utazni.

Ufóként néznek rád ha te nem akarsz. Akinek nincs saját álma az lop egyet az instárol.

2022. júl. 27. 07:54
 10/31 anonim ***** válasza:
85%
Én nem magát az utazást szeretem, hanem hanem ha érdekel xy hely, akkor oda szívesen elmegyek, pl. akár túrázni is. De nem érzem kötelezőnek, hogy mondjuk nyaranta, vagy ha van épp szabad 2 hetem elutazzak. Otthon is tökéletesen el tudom foglalni magam, általában évek telnek el egy-egy utazás között. Egyrészt a pénz miatt (ha már megyek, akkor nem valami európai nagyvárosba megyek 3000 forintos wizzair jeggyel), másrészt a tervezés miatt (nem lehet "csak úgy" elindulni olyan helyre, ahol egy szót nem fognak érteni abból, hogy angolul magyarázok nekik.
2022. júl. 27. 08:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!