Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő utazásmániás?
Ahogy látom, a nőknek valami elválaszthatatlan része az utazás imádata. Sajnos én nem szeretek utazni, idegesít a rengeteg macera, a rohanás, a külföldön felmerülő nyelvi nehézségek, a gyakran ehetetlen vagy épp megfizethetetlen kaják és a rengeteg egyéb probléma. Akármikor külföldre utaztam exbarátnőmmel, csak egy gyötrődés volt, a legtöbbször iszonyúan összevesztünk, és már alig vártam, hogy hazajöjjünk.
Imádok túrázni, kirándulni, természetben lenni akár napokat egyhuzamban, éjjel is, nappal is, de a külföldözés nem az én világom. Ezért vagyok kíváncsi, van-e olyan nő, aki ebben hasonlít hozzám.
39 F

Nekem az is elég ha kifizeti az utamat , meg a sajátja helyett ad költőpént! Ő meg felelolem ülhet otthon.
Lényeg hogy legyen pénze rá.

Én is így látom hogy az összes imád utazgatni.
Kellenek a jó képek Instára.

Nagyon kínos, mikor felnőtt férfiak egy darab nőismerősük, vagy az insta p-csák alapján ítélik meg az összes nőt.
Talán kevesebbet kéne a közösségi médián lógni és többet lenni a valóságban.
"Minden nő..." Ez annyira szánalmas. Ne csodálkozzunk, ha messziről elkerülnek a nők, ha ilyen ostoba vagy.

Nem mindenki szeret utazni, de nem értem mi a rengeteg probléma?Angolulncsakntudsz annyira, hogy bevásárlás, ételrendelést el tudsz mondani vagy ha a szálláson valami probléma van.A drágább kaja relatív, van ország bőven ahol nem drágább.
Én imádok utazni, túrázni, de nem az ára, távolsâg a lényeg.

Óóóó, hogyne! Skatulyázzunk be egy jelzőbe 4 milliárd embert!
Te hova képzelsz? Csodálkozol, hogy nincs barátnőd, miközben általánosítassz és degradálod a nőket?

Most olyan a kultúra hogy mindenkinek ez az egyen álma. Világot lát, hu roma párizs…. Ilyen a jó élet.
Ömlik a kultúrából hogy micsoda menőség külföldre utazni.
Ufóként néznek rád ha te nem akarsz. Akinek nincs saját álma az lop egyet az instárol.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!