Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő utazásmániás?

Figyelt kérdés

Ahogy látom, a nőknek valami elválaszthatatlan része az utazás imádata. Sajnos én nem szeretek utazni, idegesít a rengeteg macera, a rohanás, a külföldön felmerülő nyelvi nehézségek, a gyakran ehetetlen vagy épp megfizethetetlen kaják és a rengeteg egyéb probléma. Akármikor külföldre utaztam exbarátnőmmel, csak egy gyötrődés volt, a legtöbbször iszonyúan összevesztünk, és már alig vártam, hogy hazajöjjünk.

Imádok túrázni, kirándulni, természetben lenni akár napokat egyhuzamban, éjjel is, nappal is, de a külföldözés nem az én világom. Ezért vagyok kíváncsi, van-e olyan nő, aki ebben hasonlít hozzám.

39 F

2022. júl. 27. 06:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%
Nem minden nő, de az emberek többsége szeret utazni. Férfiak és nők is.
2022. júl. 27. 08:58
 12/31 anonim ***** válasza:
60%

Én pl. nem. Sok a nyűg, ami vele jár, repülőre meg nem ülök. Voltam több helyen, de legtöbb utazáson csak szorongok, rosszul vagyok, jönnék már el. Általában nincsenek nyelvi nehézségeim, de nem tudok ellazulni, kiengedni.

Néhány helyre azért elmennék még, de ezekre is inkább szakmaibb szempontból.

32/N

2022. júl. 27. 09:00
 13/31 anonim ***** válasza:
82%

Ne általánosíts, de igen ez a jellemző. Keress olyan nőt, aki a Te bolygódon él! Ez is egy olyan jellemző, amiben nem tudsz kompromisszumot kötni, ennyi.

A világ kifordúlt a régi sarkából, ez van...

Egyedül nem jó? Az is egy opció...

2022. júl. 27. 09:07
 14/31 anonim ***** válasza:
89%

Nekem Instam sincs 🤣

Amúgy nem vagyok nagy utazó, nálunk a párom szeret inkább menni.

N 30

2022. júl. 27. 09:49
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit én is ezt tapasztaltam, hogy a nok elég nagy része mostanában csak egy élet célnak él, az az utazás. Elnézést, nem akarok általánosítani, mondjuk ugy h 40-50% csak az a fontos, hogy milyen gyakran és hova tudtok menni. Kicsit ez ossze is kotodik a financiális részével.

Kicsit valahol megértem és osztom a nézeted. Keresni kell tovább és találni olyat, akinek más értékei is vannak, mint hogy csak járni a világot.

Nehéz, igen, de menni kell és nem fel adni.

2022. júl. 27. 10:34
 16/31 anonim ***** válasza:
53%
Miért rossz dolog a világjárás?
2022. júl. 27. 10:44
 17/31 A kérdező kommentje:

6: Tudom, hogy jó abban a sztereotípiában ringatni magad, hogy a Gyakorin minden férfi incel, és egész életében csak monitoron látott nőt, de velem kissé melléfogtál. Erős a gyanúm, hogy eddig több időt töltöttem párkapcsolatokban, mint amennyit te lélegzéssel. És nem, nem egy párkapcsolatom volt, a nőismerősöm számát illetően pedig helyiértékeket tévedtél. De sebaj, legalább te jól ismersz.

Személyes tapasztalatból írom, hogy a nők 90-95% -a imád utazni, és nem, nem az insta-pinákról beszélek, azok sosem érdekeltek. Mintha a női alap-vágyak közt sokkal gyakrabban szerepelne az utazgatás, mint a férfi-vágyak között. A férfi-ismerőseim vagy konkrét céllal mennek külföldre (siklóernyőzés, búvárkodás, fesztiválok, kiállítások, események, esetleg valaki speciális természeti jelenség, objektum miatt), vagy a barátnőjük/feleségük nyomására, akik csak úgy utazni akarnak.

13: Szerintem nem szabad minden kompromisszumot megkötni, ha van esély kompromisszum-mentes megoldásra is. Az, ha két embernek gyökeresen mások az elképzelései a szabadidő közös eltöltése terén, az lényegében ellehetetleníti a kapcsolatukat, biztos, hogy olyan súrlódásokat eredményez, ami előbb vagy utóbb szakításhoz vagy boldogtalan kínlódáshoz fog vezetni.

2022. júl. 27. 11:02
 18/31 anonim ***** válasza:
53%
Nem szoktatok nézni képeket, hogy milyen gyönyörű helyek vannak ezen a bolygón, és milyen lehetne élőben látni őket?
2022. júl. 27. 11:07
 19/31 anonim ***** válasza:
45%

Én maximum a strandra megyek le párszor nyaranta, de egyébként nincs igényem rá. Legutóbb 7 évvel ezelőtt voltam külföldön.

24/N

2022. júl. 27. 11:09
 20/31 anonim ***** válasza:
89%

És ha szeret utazni akkor mivan?

Senki nem egyforma.

Mikor utazzanak 70 évesen.

Én 37 éves férfi vagyok, szeretek utazni csak sokszor társ nincs hozzá.

Én pl olyan nőt keresek mindig aki nem akar gyereket hanem élni akar.

Az már más kérdés, hogy az adott nő kinek a pénzéből akar utazni

2022. júl. 27. 11:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!