Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő utazásmániás?
Ahogy látom, a nőknek valami elválaszthatatlan része az utazás imádata. Sajnos én nem szeretek utazni, idegesít a rengeteg macera, a rohanás, a külföldön felmerülő nyelvi nehézségek, a gyakran ehetetlen vagy épp megfizethetetlen kaják és a rengeteg egyéb probléma. Akármikor külföldre utaztam exbarátnőmmel, csak egy gyötrődés volt, a legtöbbször iszonyúan összevesztünk, és már alig vártam, hogy hazajöjjünk.
Imádok túrázni, kirándulni, természetben lenni akár napokat egyhuzamban, éjjel is, nappal is, de a külföldözés nem az én világom. Ezért vagyok kíváncsi, van-e olyan nő, aki ebben hasonlít hozzám.
39 F

Nem vagyok utazásmániás, de szeretek utazni. Beszélek nyelveket, ha olyan helyre utazom ahol nem beszélem vagy ők nem beszélnek idegennyelvet, mindig meg lehetett oldani.
Érdekelnek más kultúrák, más emberek, nyitott vagyok. Nem trendiségből, egyszerűen jól érzem magam.
De nem várom el, hogy más utaztasson.
Egyszerűen olyan embert kell keresni, aki hasonló.
20: Én nem vonom kétségbe az utazáskedvelő nők (és általában emberek) létjogosultságát, csak arra keresem a választ ezzel a kérdéssel, vannak-e olyan nők, akiknek nem az utazás a fő életcélja.
Valaki nem akar utazni, függetlenül az életkorától. Felőlem utazzanak a nők, csak én az olyanokat preferálnám, akikkel nem kell minden szabadidőnket külön töltenünk, mert amíg én egyedül járom az erdőket, mezőket, ő külföldön van valahol.
Gyereket annyira én sem akarok, de ha lesz, lesz.

Megértem, ha valaki szeret utazni, csak mindig felmerül a kérdés, hogy miből...
22F

27
talán dolgozunk? Ez nem jutott eszedbe? nem mindenki minimálbéres.

Én sem vagyok épp minimálbéres, de jelenleg több fontosabb dologra kell költenem, így meg nem fér bele egy hosszabb külföldi nyaralás.
Amúgy meg a lényegen nem változtat, az átlag huszonéves azért nem visz haza félmilliókat, egyetemre jár/szakmát tanul, diákmunkázik, esetleg albiban/társbérletben él. Azért ilyen körülmények között nehezen jut rendszeres utazgatásra. Adódik a kérdés, hogy az utazásmániás lányok gazdagabb családból származnak, vagy az aktuális pasijuk finanszírozza a hobbijukat?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!