Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ismerkedéskor mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ismerkedéskor mennyire fontos szempont az,hogy a lány milyen jól tud sütni/főzni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 20:47
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
46%
Egyáltalán nem kell mesterszakácsnak lennie, de ha eltéved a konyhában és a készételek megmelegítésénél elfogy a tudomány, az óriási red flag.
2022. júl. 27. 13:09
 42/42 anonim ***** válasza:
37%

Csak annyira, hogy ne legyen életképtelen, tehát tudjon már valami kaját összedobni, ha olyan a helyzet. A feleségem egyébként nagyon utál főzni. Tud, és finomakat is főz, de rühelli. Nálunk így az van, hogy amikor csak ráérek, főzök én, amikor nem, akkor meg megcsinálja. Nekem ez oké, én szívesen főzök. Az zavarna, ha akkor se lenne hajlandó, ha nekem nincs rá időm, mert oké, néha rendelünk, de mindig csak nem kéne. Cserébe én életemben talán 2x takarítottam ki a fürdőszobát, mert azt meg én utálom, ő meg simán megcsinálja.

32F

2022. júl. 27. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!