Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ismerkedéskor mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ismerkedéskor mennyire fontos szempont az,hogy a lány milyen jól tud sütni/főzni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 20:47
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem szempont, számomra inkább az a fontos hogy milyen belső tulajdonságokkal rendelkezik :)

29/F

2022. júl. 26. 20:48
 2/42 anonim ***** válasza:
40%

Nekem fontos. Számomra egy normális nő tud/akar főzni/sütni. A kifogások nem érdekelnek.

A "majd rendelgetünk kaját" jellegű úrilányokat kerülöm.

2022. júl. 26. 20:49
 3/42 anonim ***** válasza:
82%
Nagyjából jelentéktelen, de egy bizonyos szint azért legyen. Tehát az, hogy csokit, édessegeket eszik értelmes kaja helyett, vagy ahogy írják napi szinten akarna rendelgetni, az nagyon taszító lenne.
2022. júl. 26. 20:51
 4/42 anonim ***** válasza:
67%

En meg a ketteshez hasonlo uriembereket

Ha van penzem es meg tudom engedni magamnak miert ne rendelhetnek? Bejaronot keresel vagy baratnot?

2022. júl. 26. 20:51
 5/42 anonim ***** válasza:
77%

"A "majd rendelgetünk kaját" jellegű úrilányokat kerülöm."

De azért te is tudsz főzni, ugye?

2022. júl. 26. 20:55
 6/42 anonim ***** válasza:
82%

Semennyire. Én tudok főzni.

38/f

2022. júl. 26. 20:56
 7/42 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez mindenképp jó pont a férfiaknál, de ne ezért akarjon valaki. Amúgy meg egy férfi esetében is jó pont, ha jól tud főzni. Nekem eddig csak ilyen pasijaim voltak.
2022. júl. 26. 20:57
 8/42 anonim ***** válasza:
62%
Azért egy lecsót tudjon már csinálni, vagy bolognait, ez még nekem is megy😁
2022. júl. 26. 20:58
 9/42 Gymnospermatophyta ***** válasza:
88%

Jó, hogyha tud. Ha nem vagy nem nagyon, de nyitott rá, az is jó. Tanulhatnánk akár ketten is. :)

Az a problémásabb, hogyha nem is szeretne. Azért nem rossz, hogyha van két ember aki össze tud dobni valamit. Ha az egyiknek elfoglaltsága van, akkor ne mindig rendelt kaja legyen, mert a másik nem tud főzni/sütni. stb... :P Vannak szituációk, amikor jól tud jönni. Nincs gondom a rendelt kajával, én is sokat rendelek (sajnos:D), de azért a főzőtudomány vagy az arra való nyitottság nem rossz dolog.

2022. júl. 26. 21:04
 10/42 anonim ***** válasza:
28%
Alap, hogy tudjon. Ha ez se megy neki, akkor mégis mit hoz a kapcsolatba?
2022. júl. 26. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!