Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ismerkedéskor mennyire fontos szempont az,hogy a lány milyen jól tud sütni/főzni?
Nekem nem szempont, számomra inkább az a fontos hogy milyen belső tulajdonságokkal rendelkezik :)
29/F
Nekem fontos. Számomra egy normális nő tud/akar főzni/sütni. A kifogások nem érdekelnek.
A "majd rendelgetünk kaját" jellegű úrilányokat kerülöm.
En meg a ketteshez hasonlo uriembereket
Ha van penzem es meg tudom engedni magamnak miert ne rendelhetnek? Bejaronot keresel vagy baratnot?
"A "majd rendelgetünk kaját" jellegű úrilányokat kerülöm."
De azért te is tudsz főzni, ugye?
Semennyire. Én tudok főzni.
38/f
Jó, hogyha tud. Ha nem vagy nem nagyon, de nyitott rá, az is jó. Tanulhatnánk akár ketten is. :)
Az a problémásabb, hogyha nem is szeretne. Azért nem rossz, hogyha van két ember aki össze tud dobni valamit. Ha az egyiknek elfoglaltsága van, akkor ne mindig rendelt kaja legyen, mert a másik nem tud főzni/sütni. stb... :P Vannak szituációk, amikor jól tud jönni. Nincs gondom a rendelt kajával, én is sokat rendelek (sajnos:D), de azért a főzőtudomány vagy az arra való nyitottság nem rossz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!