Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 30-as férfiak, akik azt mondják, hogy "nekem olyan nő kell, aki minden szempontból megfelel", miért vannak sokáig egyedül?
Mert keresik az "igazit"?
Ha nemcsak használod aki az utadba kerül, hanem a megadott értékeket keresed a másikba, akkor fel kell készülni egy jó időnyi magányra.
mert azt hiszik, hogy a párkapcsolatkeresés, érzelmek egy racionális, képletekbe beilleszthető dolog
kitalálnak valami kis idealizált, nem létező képet a tökéletes barátnőről, akit soha nem találnak
Mióta itt vagyok, te vagy szerintem az első kérdező, aki nem olvasta el a saját kérdését :D
32/f
Igen, de olyat találtam beszólni, hogy nagyon csúnya lepontozást kaptam :(
32/f
A férfiaknak nem úgy életcél találni valakit, mint a nőknek.
"Egyedül lenni" nálam azt jelenti hogy van rendszeres alkalmi szex. Az meg már rossz nem lehet.
Ha a nőknek lehetnek elvárásaik, nekik is lehetnek.
Ha meg összeállnak az első lakótelepi fogatlan kisebbséggel, akkor meg azért vannak leugatva.
Van sapka-nincs sapka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!