Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem veszélyes elmondani első randin, hogy egyedül élek?
Nagymama te vagy az?
Dat felfogás amúgy. Paranoiaaaaaaaa...
Minden férfi erőszaktevő, amelyik nem az az ellened küldött titkosügynök vagy álcázott földönkívüli!
Mindenki veszélyes!
"Csak nem szóbaállni senkivel!" (Adas Miauchinsky)
Azzal nincs baj ha elmondod,hogy egyedül élsz. Legfeljebb hozzáteszed,hogy nagyon jó a kapcsolatod a szomszédokkal, és több barátod is van akikkel rendszeresen tartod a kapcsolatot.
Ha fenntartásod van azzal,hogy hazakísérjen mond azt,hogy még be szeretnél ugrani valakihez, majd legközelebb..de a végtelenségig nem húzhatod, muszáj bevállalnod az,hogy egyedül élsz és azt is,hogy felmehet Hozzád, vagy Te felmész Hozzá.
Esetleg próbálj keresni közös ismerőst akitől érdeklődhetnél Róla, de persze nem nyomozás szinten.
Megmondod, hogy egyedül élsz, de a pontos címet nem.
Randi végén nem engeded, hogy hazavigyen, majd csak 1-2 hét után. Te sem mész el hozzá addig.
Ha nagyon egymásba gabalyodtok, irány egy szálloda.
Közben jól kifaggatod, próbálod megismerni, hogy milyen ember.
Ha normálisnak tűnik, akkor felviheted magadhoz, vagy elmehetsz hozzá.
Ha nem, akkor szépen elbúcsúzol tőle.
Gázspray mindíg legyen nálad.
Osztom a félelmedet, sajnos sok ilyen zaklatós sztorit hallottam baráti körben (igaz, nem feltétlenül netes ismerkedés kapcsán), tényleg sok a frusztrált, bekattant ember. Jobb elkerülni az ilyen veszélyt mint utólag stresszelni amikor már megtörtént a baj. Szerintem egy normális férfi teljesen megértő lenne egy ilyen "füllentés" kapcsán, ha komolyabbra fordul a kapcsolat. Én legalábbis biztosan nem venném rossz néven, sőt még tetszene is hogy ilyen okos és körültekintő a hölgy.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!