Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem veszélyes elmondani első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem veszélyes elmondani első randin, hogy egyedül élek?

Figyelt kérdés
Neten megismert férfiakra gondolok. Valószínűleg ez a kérdés, hogy ki hol él, kivel, már az interneten előjön, de én nem tudom mit válaszolhatnék rá. Mert hiába beszélgetek valakivel pár napig, hiába megyünk nyilvános helyre, mivan ha egy pszichopata aki erőszakkal hazakísér, és mivel tudja hogy egyedül vagyok betolakszik az ajtón. Vagy csak titokban követ, hogy megnézze hol lakok, és egy váratlan pillanatban becsenget. Szóval úgy érzem, ezt hogy egyedül élek, és amúgy senki felém se néz soha, nem biztos hogy jó ötlet idegeneknek elmesélni. Szívesebben füllenteném azt, hogy van egy lány lakótársam. De ezzel ugye az a probléma, hogyha az igazit találom meg, és egyszer áthívom magamhoz, akkor lebukok, és hazudozva nem jó belekezdeni egy kapcsolatba.
2018. aug. 21. 00:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell mindig mindent az elején az orrára kötni valakinek. Tégy úgy, ahogy jónak látod, bár én ezt a gondolatmenetet már egy kicsit "erősnek" érzem...
2018. aug. 21. 09:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy eroszakkal hazakiser.

Menj taxival.

Beengedni meg senkit nem kell, ha nem akarsz, hiaba csenget.

2018. aug. 21. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!