Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es évek férfiak, milyen feltételek, szempontok alapján döntitek el, hogy belevágtok-e egy nővel egy (komolyabb) kapcsolatba?
Te, mondok valami döbbenetes újdonságot neked!
Találkozgatnék vele, beszélgetnék, próbálnám megismerni, hogy szemléletmódja, értékrendje, szokásai stb. passzolnak-e az enyémhez, továbbá, hogy a testi vonzalom megvan-e.
Nem is tudom, hogyan lehetne másképp.
Én még nem töltöttem be a harmincat, de így a küszöbén:
1.Nem undorodik tőlem
2.Nem akar gyereket
3.Az összeköltözés ráér vagy elhanyagolható
4.Nem parancsolgatós, gúnyos-sértő stílusú (másokkal szemben lehet az, együtt röhögünk majd, de engem ne bántson) vagy indokolatlanul trágár
5.Ne legyen kutyája, utálom a kutyákat
6.Nem tervez 50-55 évnél tovább élni (mivel én sem)
7.Enyhén lázadó természet aki leszarja, hogy a társadalom mit vár el, beleértve az idétlen közösségi médiát is
8.Előny ha hidegfejű és gyakorlatias, mert én nem vagyok az :D
9.Mélyen lehessen vele beszélgetni bármilyen témáról
10.Kompromisszumkészség, normális vitakultúra és pont olyan különcségek (oda-vissza) amit kedvelünk egymásnál
Az utóbbi időben rengeteget gondolkoztam rajta és arra jutottam, hogy képtelen lennék komoly kapcsolatba belevágni a mai, elkorcsosult világban.
Ami mégis komollyá tenné számomra, az az idő, ha azt látnám, hogy
- nem sajnálja tőlem a szexet, ha már másoknak tinikorában egy sármos mosolyért kínálta bájait.
- őszinte és megbízható és nem változtatgatja gyakran a véleményét.
- nem érzem azt, hogy manipulálni próbálna bármivel, hanem nyíltan kommunikál, ha valami baja van.
- nincs gyereke és nem is akar és ha valamilyen állata van sem gyerekként bánik vele, nem csókolózik a kutyával és nem gügyög hozzá, mint egy elmebajos.
- életképes, nem gondolja azt, hogy nekem kéne finanszírozni az életét, hanem a saját szükségletét képes megteremteni saját magának. Ha gazdag családba született és alátették, akkor meg nem veszi alapnak, hogy én miért nem tartok ott, ahol ő és miért nem tudok mellényzsebből kifizetni több milliót egy egzotikus nyaralásra, miért nem tartok fenn autót, miért nem érzem szűknek a 40 négyzetmétert meg ilyenek.
Amiket én tapasztaltam:
Elsősorban a külső a legfontosabb. A másik két, még fontosabb dolog nekik, hogy milyen munkád van és ne kelljen rád költeni, ne adj isten "eltartani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!