Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es évek férfiak, milyen feltételek, szempontok alapján döntitek el, hogy belevágtok-e egy nővel egy (komolyabb) kapcsolatba?
#13: Pedig azt hittem, hogy ha 40 előtt nem láncolsz magadhoz egy nőt, akkor már öregen, ráncosan még a prostik is többet kérnek vagy flegmábbak, mint a fiatalabb srácokkal, normál nőre meg esélyed sincs, hiszen már én is érzem magamon, hogy nem úgy megy, mint 20 évesen, hogy random rám írtak lányok meg bejelöltek Facebookon.
Nehéz elképzelni, hogy közel az 50-hez még mindig vonzó lehetsz alkalmi kalandokra nők szemében. Én már 30 fölött azt tapasztaltam, hogy a fiatal lányok vagy túl öregnek gondolnak, vagy meg akarnak ismerni előtte, a 40-es nőknek meg bizonyítanom kéne, hogy nem vagyok túl fiatal hozzájuk, aminek a lényege az lenne, hogy nem csak szexre kellene, hanem komoly kapcsolatra, vagyis virítsak egzisztenciát. Amit tudok virítani, nem arról van szó, csak gáz, hogy egy 40-es nő ezt várja tőlem. Főleg mikor az exe egy korban hozzáillő segédmunkás volt.
Bulikban, fesztiválokon volt inkább esélyem, de már látszik rajtam azért, hogy nem vagyok kölyökképű kisfiú, így azt veszem észre, hogy egyre kevesebb nő néz meg, egyre nehezebb a csajozás, mert régen alig kellett dumálgatni a csajokkal, szinte ők szedtek fel engem, mostanság meg alig van kapás.
Meg már a társkeresők sem a régiek, pár éve még össze lehetett hozni jobban alkalmikat, most a legtöbb nő komoly kapcsolatot akar meg meg akar ismerni...
14 csak arra nem válaszolz hogy mitől kivel akarna vagy alakulna ki benne a vágy komoly kapcsolatra. Azaz pont a kérdésre nem
Pedig engem pont az ilyenek (racionalis jo meglátású)válasza érdekelne a kèrdés kapcsán
Mint sokan írták relatív. Nekem szempont hogy legyen fogékony a vidékies életre(aglomerációban megyeszékhely központjától 15km re van házam). Nem kell részt vennie csak hajszálnyira a "hülyeségeimben" (kertészkedés). Bár fura lenne ha vennénk a gyümölcs befőttet mert ő képtelen befőzésben rész vállalni.
Általánosságban a közös cél közös jövőkép. Gyerek vállalás terén legyen közös nevező. Pl én nagyon max 2 őt akarok de inkább 1et. Ha tényleg egy álom anyuka akkor esetleg 2.
Háziasság azért ne csak én süssek főzzek mossak takarítsak....
Bulizás...szeretek társaságba menni,de nekem kb a páros programok vonzóbbak már.(régen minden hétvégén mentem valamerre-kiéltem magam). Legyenek barátai barátnői de ne ők legyenek az elsők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!