Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ismerkedéskor mennyire fontos szempont az,hogy a lány milyen jól tud sütni/főzni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 20:47
21/42 anonim válasza:
20 akkor te leszel a cseléd pulikutya. :D
22/42 anonim válasza:
Alap lenne mindkét fél részéről, hogy valami ehető kaját összedobjon és ne a kukában landoljon. De ha mondjuk én azért tudok főzni, nem dőlök a kardomba, mert ő nem tud/nem annyira tud.
23/42 anonim válasza:
Ez nem cselédség kérdése, hanem hogy ne kelljen mindennap hamburgert meg pizzát rendelni. Bár szerintem el tudnám ezeket eszegetni úgy életem végéig. De semmiképp se hátrány, ha mindkettő tud főzni 5-10 kaját, vagy legalább megpróbálják és fejlődnek benne. Ismerek olyat, aki elkezdett főzni és egy lappangó zseni. Kiderült hogy szakácsvér folyik az ereiben. Brutálisakat főz! Fejlődni meg mindig lehet. Nekem az édességek jobban mennek, szóval inkább a cukrász meló. Ezt is fel lehet osztani hogy ki mit csinál.
24/42 anonim válasza:
Ha komolyan gondolom, akkor gyerekben is gondolkodom. Gyerekemet pedig konzervvel meg gyorskajával etetné, na ilyennek tuti nem csinálok gyereket.
25/42 anonim válasza:
"Se ne aggódj megoldom a főzést is, nő nélkül, ha kell."
de ha van nő, akkor főzzőn ő?
Na az ilyeneknek semmit nem lennék hajlandó elkészíteni.
26/42 anonim válasza:
25: az főzzön aki ráér. én is megcsinálom ha úgy van. de egy normális nő szívesen főz a pasijára, ennyi.
27/42 anonim válasza:
nem is nő amelyik nemtud főzni.
28/42 anonim válasza:
Amikor még a nő nem volt aktív kenyérkereső, az otthonteremtés volt a dolga és ebbe beletartozott a főzés is. A főzést könnyebben kötjük a nőkhöz, de ez még mindig nem garancia arra, hogy tud is, szeret is. Ellenben vannak olyan férfiak, akik tudnak és szeretnek főzni. Van olyan nő, aki az önállóságából fakadóan tanult meg főzni, valaki csak a házassága alatt és olyan is, akit gyerekkorától tanított az édesanyja. Különbözőek vagyunk. Mindenki úgy oldja meg, ahogy tudja.
29/42 anonim válasza:
"nem is nő amelyik nemtud főzni."
Nem is férfi, akinek a nője dolgozik.
30/42 anonim válasza:
Ismerkedéskor szerintem semennyire, mivel nincs jelentősége. Későbbiekben szerintem tök jó közös program vagy elfoglaltság lehet, ha tud és szeret is. Én például hobbi szinten szeretek főzni, sütni és szívesen csinálnám olyan emberrel közösen akit szeretek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!