Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ismerkedéskor mennyire fontos szempont az,hogy a lány milyen jól tud sütni/főzni?
"Ha van penzem es meg tudom engedni magamnak miert ne rendelhetnek? Bejaronot keresel vagy baratnot?"
Szíved joga, de ne várd el tőlem hogy fizessem. Barátnőt. Se ne aggódj megoldom a főzést is, nő nélkül, ha kell.
Csak egy normális nő otthonosan mozog egy konyhában. Mert csak. Mert nem pizzával akarom tömni a gyereket és ne essen kétségbe ha hirtelen kell csinálni egy kis főzeléket neki.
Marbella
És ugye te is otthonosan mozogsz a konyhában. Remélem igen. És ugye tudsz gyereket is etetni.
Én ugyan jól főzök, de az olyanoknak akik ezt elvárják, mert farok van a lábuk között, még egy szelet vajas kenyeret sem kenek meg.
10
És te mit viszel a kapcsolatba, bogárka?
A kedvenc ételeimet simán elkészítem, meg kb bármi átlagosat recept alapján, szóval nem érdekel ha a párom nem tud / szeret főzni.
De olyan még nem igazán volt, hogy egyáltalán ne próbálkoztak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!