Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ismerkedéskor mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ismerkedéskor mennyire fontos szempont az,hogy a lány milyen jól tud sütni/főzni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 20:47
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
32%

"Ha van penzem es meg tudom engedni magamnak miert ne rendelhetnek? Bejaronot keresel vagy baratnot?"

Szíved joga, de ne várd el tőlem hogy fizessem. Barátnőt. Se ne aggódj megoldom a főzést is, nő nélkül, ha kell.

Csak egy normális nő otthonosan mozog egy konyhában. Mert csak. Mert nem pizzával akarom tömni a gyereket és ne essen kétségbe ha hirtelen kell csinálni egy kis főzeléket neki.

2022. júl. 26. 21:14
 12/42 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen mindegy. Majd megtanul, nem egy nagy tudomány. Főleg ha a szüleinél lakik, totál érthető, hogy nem szokott még.
2022. júl. 26. 21:16
 13/42 anonim ***** válasza:
81%

Marbella

És ugye te is otthonosan mozogsz a konyhában. Remélem igen. És ugye tudsz gyereket is etetni.

Én ugyan jól főzök, de az olyanoknak akik ezt elvárják, mert farok van a lábuk között, még egy szelet vajas kenyeret sem kenek meg.

2022. júl. 26. 21:21
 14/42 anonim ***** válasza:
83%

10

És te mit viszel a kapcsolatba, bogárka?

2022. júl. 26. 21:23
 15/42 anonim ***** válasza:
76%

A kedvenc ételeimet simán elkészítem, meg kb bármi átlagosat recept alapján, szóval nem érdekel ha a párom nem tud / szeret főzni.

De olyan még nem igazán volt, hogy egyáltalán ne próbálkoztak volna.

2022. júl. 26. 21:23
 16/42 anonim ***** válasza:
64%
Guy Richi is a főzési hajlandóság hiányát hozta fel egyik vállóoknak. Ki volt a nő? Madonna!
2022. júl. 26. 21:31
 17/42 anonim ***** válasza:
49%
13: Én főzök magamra ha kell, de mondom, olyan nőkkel nem kezdek akik fintorognak a konyhai tevékenységtől.
2022. júl. 26. 21:33
 18/42 anonim ***** válasza:
84%
#11 szerintem tőled senki nem vár el semmit, a gyakoris trollkodáson kívül, nyugodj meg.
2022. júl. 26. 21:34
 19/42 anonim ***** válasza:
82%
Sosem érdekelt, úgyis idővel kialakul mit hogyan szeretünk mind a ketten,és az fog rögzülni mindkettőnknél. Kicsit hülye hasonlat,de olyan ez mint a szex,arra sincs egy fix protokoll ami mindenkire igaz lenne,egy kapcsolat elején abban is van "tanulási" fázis.
2022. júl. 26. 21:44
 20/42 anonim ***** válasza:
74%
Nem, mert számomra nem cseléd kell...
2022. júl. 26. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!