Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ismerkedéskor mennyire fontos szempont az,hogy a lány milyen jól tud sütni/főzni?
Nálam indifferens. Sosem erőltettem semelyik nőmnél semmilyen házimunkát. Magamra mostam, főztem, teljesen önellátó vagyok, és szeretem, ha a nő is ilyen. Vonzónak tartom, ha egy nő jól boldogul a konyhában, és általában mindenhol képes megoldani a problémáit, nem ijed meg akkor se, ha egy csavart kell becsavarnia, fúrni egy lukat vagy felinstallálni egy programot, de nem azért, mert rá akarnám hagyni bármelyiket ezek közül, csak mert a tehetetlen, szerencsétlen nőkkel nem tudok és nem akarok semmit kezdeni.
Az eddigi exnőimmel szinte mindig együtt főztünk, mert ez szórakoztató közös program volt, közben hülyéskedtünk, beszélgettünk. Általában kialakult, melyikünk tudja jobban csinálni egyik vagy másik munkafolyamatot vagy komponenst, és eszerint osztottuk meg a feladatokat. De valamikor csak rendeltünk kaját, vagy valami kész dolgot ettünk.
42F
Nekem nem, én sem vagyok konyhaművész. Majd együtt összeütünk valamit.
22F
Nálam egyáltalán nem feltétel, ha porszívózni szeret! 😂
Én tudok, majd én főzök.
Nálam semennyire. Az inteligencia, humor, kedvesség, megértés, szeretet százszor fontosabb dolgok.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!