Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ismerkedéskor mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ismerkedéskor mennyire fontos szempont az,hogy a lány milyen jól tud sütni/főzni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 20:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Pörköltet meg nokedlit nem kell tudnia mert azt nem eszem , és a gusztustalan belsőségek vagy pacal sem kell.
2022. júl. 27. 01:44
 32/42 anonim ***** válasza:
75%

Nálam indifferens. Sosem erőltettem semelyik nőmnél semmilyen házimunkát. Magamra mostam, főztem, teljesen önellátó vagyok, és szeretem, ha a nő is ilyen. Vonzónak tartom, ha egy nő jól boldogul a konyhában, és általában mindenhol képes megoldani a problémáit, nem ijed meg akkor se, ha egy csavart kell becsavarnia, fúrni egy lukat vagy felinstallálni egy programot, de nem azért, mert rá akarnám hagyni bármelyiket ezek közül, csak mert a tehetetlen, szerencsétlen nőkkel nem tudok és nem akarok semmit kezdeni.

Az eddigi exnőimmel szinte mindig együtt főztünk, mert ez szórakoztató közös program volt, közben hülyéskedtünk, beszélgettünk. Általában kialakult, melyikünk tudja jobban csinálni egyik vagy másik munkafolyamatot vagy komponenst, és eszerint osztottuk meg a feladatokat. De valamikor csak rendeltünk kaját, vagy valami kész dolgot ettünk.

42F

2022. júl. 27. 06:04
 33/42 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nem, én sem vagyok konyhaművész. Majd együtt összeütünk valamit.

22F

2022. júl. 27. 07:40
 34/42 anonim ***** válasza:
68%

Nálam egyáltalán nem feltétel, ha porszívózni szeret! 😂

Én tudok, majd én főzök.

2022. júl. 27. 08:50
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
Kifejezetten előny!
2022. júl. 27. 10:04
 36/42 anonim ***** válasza:
30%

Nálam semennyire. Az inteligencia, humor, kedvesség, megértés, szeretet százszor fontosabb dolgok.

31F

2022. júl. 27. 10:44
 37/42 anonim ***** válasza:
50%
Na az olyannak, mint a #32, szívesen főzök. A kérdezőnek még véletlenül sem.
2022. júl. 27. 10:53
 38/42 anonim ***** válasza:
45%
már mint nem a kérdezőnek, hanem Marbella és társainak. Bocs.
2022. júl. 27. 10:54
 39/42 anonim ***** válasza:
46%
Nyilván előny, ha tud főzni/sütni, de nem kizáró ok, ha nem. Az sokkal kellemetlenebb lenne, ha nem tudna, de szeretne főzni, és pocsékabbnál pocsékabb kajákat csinálna, amikhez jó képet kell vágnom. Viszont az, hogy valaki nem konyhatündér, nem jelenti azt, hogy teljesen életképtelennek kell lennie a konyhában. Egy tésztát megfőzni, egy rántottát megcsinálni azért nem agysebészet...
2022. júl. 27. 11:40
 40/42 anonim ***** válasza:
43%
Én tudok főzni, úgyhogy nem elváras, de örülök neki, mivel szeretek enni, szeretem a ginom ételeket. De ha nem tudna, sem piszkálnám ezzel, ez csak amolyan bónusz.
2022. júl. 27. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!