Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testes férfinek tényleg 5% esélye nincs már normal nőt találnia?
Évek óta egyedül vagyok . Nem vagyok egy matyóhímzés de sose gondoltam volna hogy senkinek nem leszek jó. És egyedül kell leélnem az életem.
Küzdök azzal hogy megváltozzon a testalkatom de nem egyszerű. Olyan csinos nő is érdekelne akivel közösen lehetne edzeni és ért a egészséges táplálkozáshoz.
Viszont azt tapasztalom hogy egy nekem tetsző nő se szeretne tőlem semmit. Meg se akarnak ismerni mert nagy a hasam.
"És mint írtam nem egész életemben voltam túlsúlyos (mint azok a nők akik kezdeményeztek nálam)"
Ez min változtat? Nálad ebben is szintek vannak? Te is rá vagy cuppanva a kilókra, ember.
Azé, mert a kérdező őszintén szereti a vékonyságáért, meg a csinosságáért. És tudja, hogy feláll rá a farka. Szerinted ez melyik vékony, csinos nőnek nem lenne elég ok a várakozásra? 🤣
50
182/98
De lényegtelen. Mert ez egy változó tényező.
51
Sokat változtat. Mert én voltam egészséges is. A szóban forgó nők meg nem. Pl 160/90 kilós nővel mi az istent lehet kezdeni? Ha 30 évig ilyen állapotban volt és semmivel nem lehetne rávenni a sportra.
52
Ne gúnyolódj. Nekem egy nő nem egy luk amibe bele dughatom a farkam. Nyilván erre is szükség van de a normális kapcsolat nem csak erről szól. Amire nekem szükségem lenne már. Zavar az idő múlása.
56
Amire én keresek az nem egy foglalt státusz. Inkább inspiráló társaság. Lehet lenne közös pont az adott lánnyal. Aztán ha időközben kopogtat nála a nagy ő, és nem vagyok még igazán fontos neki akkor menjen.
Szóval nem tartom fel.
"Pl 160/90 kilós nővel mi az istent lehet kezdeni? Ha 30 évig ilyen állapotban volt "
Persze, mind.
Ezt ránézésre eldöntöd...
58
A nőknél ritkább élet során a változás. 3 nővérem van! 2 ebből már egészen kislányként is duci volt. A mai napig azok.
Ez egy fa$zság, ami mögé takarózol , egy alaptalan kifogás (mivel egyénfüggő a dolog), amivel meg akarod magyarázni, hogy neked jár a csinos nő.
Jár neked... A pofád max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!