Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testes férfinek tényleg 5% esélye nincs már normal nőt találnia?
Évek óta egyedül vagyok . Nem vagyok egy matyóhímzés de sose gondoltam volna hogy senkinek nem leszek jó. És egyedül kell leélnem az életem.
Küzdök azzal hogy megváltozzon a testalkatom de nem egyszerű. Olyan csinos nő is érdekelne akivel közösen lehetne edzeni és ért a egészséges táplálkozáshoz.
Viszont azt tapasztalom hogy egy nekem tetsző nő se szeretne tőlem semmit. Meg se akarnak ismerni mert nagy a hasam.
Na Én 67 kilo vagyok, edzem és izmos is vagyok (persze nőies formám van), akkor ezek szerint Te se látsz át a számokon.
Saját magad ellen beszélsz.
Amúgy nekem meg hasam sincs.
131
Elhiszem ha látom.
Amúgy igen, volt súlyemelő ismerős lány. 70 kg is lehetett de az izom súlya miatt. Masszív volt és ijesztő.
De voltak már az életem során.
Ne a levegőbe dumáljatok! Nem tervezem a gyakori szépségversenyt elindítani de aki gondolja mutassa meg magát! Mert addig csak egy újabb buta HP lesz a szememben vizuális élmény nélkül. 🤨
Kritizálni azt tudtuk de magatokat felvállalni azt meg nem? 🤷♂️
Baszki jelöljelek facen esetleg h elhidd? 🤣
Fogyjál le aztán nem lesz ilyen gondod!
Ha Te raksz ide képet Én is.
Nem nagyon hat meg mi leszek a szemedbe. Nem Én vagyok egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!