Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Testes férfinek tényleg 5%...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testes férfinek tényleg 5% esélye nincs már normal nőt találnia?

Figyelt kérdés

Évek óta egyedül vagyok . Nem vagyok egy matyóhímzés de sose gondoltam volna hogy senkinek nem leszek jó. És egyedül kell leélnem az életem.

Küzdök azzal hogy megváltozzon a testalkatom de nem egyszerű. Olyan csinos nő is érdekelne akivel közösen lehetne edzeni és ért a egészséges táplálkozáshoz.

Viszont azt tapasztalom hogy egy nekem tetsző nő se szeretne tőlem semmit. Meg se akarnak ismerni mert nagy a hasam.

2022. júl. 18. 06:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/138 A kérdező kommentje:

60

Elgurult a gyógyszered? Mi ez az agresszív megnyilvánulás?

2022. júl. 18. 12:24
 62/138 anonim ***** válasza:
82%

Nonstop magadat ismétled, és általad kreált általánosításokkal emelnéd magad mások fölé.

Téged se ismernek, gondolhatják, hogy na ez egy tohonya hájas lusta lúzer, miközben szart se tudnak rólad.

Na te ugyanezt csinálod.

Fogd már fel, hogyha neked lenne igazad, rég lenne nőd.

De nincs, mert a te túlsúlyod ugyanolyan túlsúly, mint másé.

2022. júl. 18. 12:47
 63/138 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező! Kifogás kifogás hátán. Itt sajnálatod magad, ehelyett inkább menyj edzeni vagy futni.

Te elvárod, h vékony legyen...más is.

Arra vársz, h jön egy nő és megváltja veled a világod? Baszki! Kapd össze Magad és ne a csodát várd, hanem tegyél azért, h fogyj (bár sztm nem ez a fő probléma Veled se).

Lesz nőd akkor a doki tudni fogja egyszerre mi a bajod? Ugyan már, ne álltasd Magad!

Az ember Maga miatt tegyen!

Persze a csúnya gonosz nők...felszínesek, Te nem vagy az ááá.

N 30

2022. júl. 18. 12:48
 64/138 anonim ***** válasza:
85%

Ha téged rá lehet venni a sportra akkor tessék, hajra.

De most pont ugyanott tartasz, hogy olyannak nézel ki mint amilyen nőket te magad lenézel

2022. júl. 18. 12:55
 65/138 A kérdező kommentje:

Nagyon jó ez a gyakori itt mindig a kérdező a hibás mindenben.

Ha valaki Diabetológus által javasolt étrend alapján eszik és állandóan edz. Az miért ugyan olyan dagadt mint aki gyorséttermekben zabál és a világ életében nem sportolt semmit?

Persze mindkettő dagadt de az oda vezető út nem egyezik.

2022. júl. 18. 13:02
 66/138 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy a te utad nem tudja kívülálló, úgy te se másét.
2022. júl. 18. 13:08
 67/138 anonim ***** válasza:
82%

Mer ki a hibás a Te nyomorod miatt?

Saját magad és magad tudsz ellene tenni. De avval kitörölheted, h itt sajnálod magad meg a gonosz nők.

Te ugyan olyan felszínes segg vagy, mint aminek Őket ítéled meg (külső alapján).

Te miért nem keresel husi nőt? Aztán motiválnátom egymást, h fogytok? Jaaa Te nem, mer Te így még úgy...persze.

A nők nem egy dedos gyereket akarnak, akit pátyolgatni kell!

És igen! Mindenkinek számít a külső, belső és a pénz is! Ez van!

N 30

2022. júl. 18. 13:09
 68/138 A kérdező kommentje:

66

Ez részben igaz, de én a magam jövőjét látom körvonalazódni. Az övét meg nem. Így inkább élből olyan nőt szeretnék akin látszik hogy alapból vékony adottságú. Akinek az anyja és nagy mamija is vékony , így ő is az marad.

67

Te biztos nő vagy? Általában ferfiak közt szoktam ilyen gorombaságot tapasztalni. Irigység miatt. Pl rajtam látszik hogy csak a súly tart vissza. Tehetséges vagyok több dologban is. Farkam is jó méretű (ezt a egykori közös zúhany emlékeim hozták most elő). Nem használtam 1 évig piszkaltak a kollégák vele hogy “budosen mész haza”? Pedig 15 percre laktam. Aztán meguntam és elkezdtem én is fürdeni a meló után és utána olyan harag alakult ki bennük az irigység miatt hogy ki kellett lépnem a munkahelyről. Mert már 20 ellenségem volt . 😅

De ez itt most tök mindegy.

2022. júl. 18. 13:22
 69/138 anonim ***** válasza:
82%

Ki irigy? Meg mire? 🤣 Férfi lennék se lenne okom irigynek lenni.

Tehetséged vagy több dologba és? Érdekel valakit? Nem! Na látod.

Más meg a saját jövőjét látja és Ők meg élből olyan férfit szeretnének, aki jó adottságú.

Az agyaddal van baj, tiszta sor.

2022. júl. 18. 13:28
 70/138 anonim ***** válasza:
73%
Jól megetettétek a trollt, gratulálok. :D
2022. júl. 18. 13:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!