Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Testes férfinek tényleg 5%...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testes férfinek tényleg 5% esélye nincs már normal nőt találnia?

Figyelt kérdés

Évek óta egyedül vagyok . Nem vagyok egy matyóhímzés de sose gondoltam volna hogy senkinek nem leszek jó. És egyedül kell leélnem az életem.

Küzdök azzal hogy megváltozzon a testalkatom de nem egyszerű. Olyan csinos nő is érdekelne akivel közösen lehetne edzeni és ért a egészséges táplálkozáshoz.

Viszont azt tapasztalom hogy egy nekem tetsző nő se szeretne tőlem semmit. Meg se akarnak ismerni mert nagy a hasam.

2022. júl. 18. 06:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/138 A kérdező kommentje:

A kérdés nem provokáció.

Én nem a súly alapján választok de nyilván a szexis vékony nőkre izgulok. De nem várok ingyen semmit. Szóval ha lenne nő aki látja bennem hogy nem vagyok átlagos. És adna időt hogy sikerüljön legyőznöm azt a dolgot, ami miatt elhíztam úgy mindenki nyer. Én szex nélkül is megvagyok addig amíg ez sikerül. Inkább lelki támasz kellene az elején. Hogy ne érezzem magam egyedül.

2022. júl. 18. 08:56
 22/138 anonim ***** válasza:
89%

21

Elárulok egy titkot: a szexi vékony nők (is) a szexi vékony férfiakra izgulnak. Tudom, tudom, borzasztó, de ez van...

2022. júl. 18. 09:04
 23/138 A kérdező kommentje:

22

Ezzel addig nincs probléma amíg nem csupán ez alapján keresnek partnert. Nekem rengeteg jó tulajdonságom is van, amit kedvelni szoktak bennem. Még én is visszakerülhetek a normális testalkathoz. Csak segítség és idő kell. Pl egy nő aki lelkileg támogatna és biztatna az oda vezető úton.

Saját megítélésem szerint sokkal fontosabb dolgok vannak a külsőségeknél, de kénytelen az ember alkalmazkodni a világ elvárásaihoz. Én speciel 90 kilosan is jól éreztem magamat. De az elvárások miatt 75 re vissza kell valahogyan fogynom. Csak azért mert e nélkül nem lesz társam és ha jobban bele gondoltok ez azért durva.

2022. júl. 18. 09:08
 24/138 anonim ***** válasza:
89%

21: Hogyha ez elmúlt év, évek, évtized nem volt elég leggyőznöd az elhízást, miért gondolod, hogy a jövőben változni fog?

"nem a súly alapján választok de nyilván a szexis vékony nőkre izgulok"

A sportos, vékony, szexis nők, akik minden nap odafigyelnek alakjukra, rendszeresen edzenek, miért válasszanak túlsúlyos férfit, hogyha nem rájuk izgulnak? Hogyha neked nem tetszenek a túlsúlyos nők, miért gondolod, hogy a vékony/szexis/sportos nőknek igen?

2022. júl. 18. 09:10
 25/138 A kérdező kommentje:

24

6 éve még sportos voltam.

Én is minden nap odafigyelek az étkezésre és rendszeresen edzek évek óta. Volt egy nagy csalódás egy lánnyal. Aztán hazi állatok és családtagok haltak meg. Ez annyira megviselt hogy akkor meghíztam. És azóta se tudom leadni. Már több orvosnal is jártam az okát keresni.

Nem várom el hogy a vékony nőknek így tetszek, azt szeretném ha egy lenne aki megvárná még rendeződik az éltem. És addig csak barátok lennénk. Vagyis olyan lenne mint egy a aszexuális kapcsolat. Időt töltene velem de amíg nem tart vonzónak, addig nem lenne semmi akció.

2022. júl. 18. 09:17
 26/138 anonim ***** válasza:
85%

"Pl egy nő aki lelkileg támogatna és biztatna az oda vezető úton."

Óriáscsecsemő, aki pótanyukát keres. Kész főnyeremény vagy, kérdező.

2022. júl. 18. 09:20
 27/138 anonim ***** válasza:
83%

"Ezzel addig nincs probléma amíg nem csupán ez alapján keresnek partnert."

Mégis MILYEN JOGON, milyen erkölcsi alapon fikázod le, hogy számodra vadidegen emberek mi alapján keresnek párt? Különösen, ha mint egyértelműen látszik, ráadásul még bort iszol és vizet prédikálsz.

2022. júl. 18. 09:26
 28/138 anonim ***** válasza:
81%

"Nekem rengeteg jó tulajdonságom is van, amit kedvelni szoktak bennem."

Kicsodák szokták kedvelni? És ha ez így van, akkor hogyhogy nincs partnered?

Amúgy meg sorolj már fel néhány igazán kiemelkedőt e közül a rengeteg jó tulajdonság közül.

2022. júl. 18. 09:28
 29/138 anonim ***** válasza:
86%

Nem egyszerűbb lefogynod és azt követően párt keresni? Miért gondolod, hogy bárkinek érdemes várni egy eseményre, ami lehet soha nem következik be, hiszen magad se tudod miért nem tudsz fogyni?

Az életben azért kapsz valamit, amit nyújtani tudsz, munkahelyeden is annyi pénzt kapsz, amennyire jelenleg értékelnek és nem annyit, amit a 20 év múlva lévő tudásod indokol.

Párkapcsolat nem egyenlő a szülővel való kapcsolattal, hogy toporzékolsz, mert valaki kell neked, akkor hirtelen megsajnál és megveszi. Magad miatt fognak választani, azért amilyen vagy, nem azért, hogy milyen lehetsz. Hogyha jobb helyzetből akarsz indulni, le kell előtte fogynod.

2022. júl. 18. 09:29
 30/138 anonim ***** válasza:
89%
Hogyha támogatásra van szükséged, mert egyedül képtelen vagy lefogyni, keress fel egy személyi edzőt aki motivál, odafigyel helyesen végezd a gyakorlatokat, kimerülésig dolgoztat és összeállít egy étrendet!
2022. júl. 18. 09:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!