Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testes férfinek tényleg 5% esélye nincs már normal nőt találnia?
Évek óta egyedül vagyok . Nem vagyok egy matyóhímzés de sose gondoltam volna hogy senkinek nem leszek jó. És egyedül kell leélnem az életem.
Küzdök azzal hogy megváltozzon a testalkatom de nem egyszerű. Olyan csinos nő is érdekelne akivel közösen lehetne edzeni és ért a egészséges táplálkozáshoz.
Viszont azt tapasztalom hogy egy nekem tetsző nő se szeretne tőlem semmit. Meg se akarnak ismerni mert nagy a hasam.
Milyen magas és hány kg vagy? Milyen nők tetszenek neked és miért volt 3/10 a kezdeményező nők?
Leírtak alapján már találtál volna nőt, csak sokkal magasabbak az elvárásaid, mint amit nyújtani tudsz.
"Olyan csinos nő is érdekelne akivel közösen lehetne edzeni és ért a egészséges táplálkozáshoz."
Most ez mi? Miért nem azt írod, hogy olyan szintén hájas csúnya nő érdekel, akivel majd együtt lefogyunk és majd szépek leszünk??
Nekem nem tetszene hogy mástól várod a csodát amik már megcsinálta azt, amit te évek óta halogatsz meg mártírkodsz hogy senkinek nem vagy jó mert... 15 embernél próbálkoztál?? Az semmit!
Sírsz, hogy nem kellesz senkinek, megvan a gondolatod, hogy miért és semmit nem teszel ellene... Lehet a személyiséged, vagy a jellemed se túl imponáló, mert nyilván láttunk már testesebb férfiakat párral.
Mindenesetre én bátorítalak, hogy foglalkozz az egészséges életmóddal, diétával, rendszeres edzéssel. De ezt egyedül is megteheted, ha tényleg érdekel. A saját elhatározás és változtatás szexi ha szép csinos nőt akarsz... nem kell arra várni hogy egy angyalka felkarol :/
Szerintem ne legyenek illúzióid.
Ha nem vagy jó pasi, csinos nőknek nem fogsz kelleni.
Vagy lentebb adod, vagy elengeded a nő témát.
Mások is ezt csinálják.
Harmadik opcióra meg nagyon kevés az esélyed, nem hogy 5 még 1% sem.
Amikor 75 kiló voltam a 182 centimhez akkor a rosszindulatú kritikusok szerint se lehettem 6/10 nél rosszabb. Gyerekként is szépnek számítottam. (Tényleg)
Az elhízás sem a magam hibájából van. Igaz volt 2 nagyon erős érzelmi válságom és depresszió folytonos. Ennek is köze lehet az elhízásomhoz.
A nők akiknek bejöttem azok az a típus akik arcra is rondàk. És világ életükben kövérek lehettek. Szóval nem az aki 2 terhesség után meghízott vagy olyasmi. Hanem aki tényleg sokat evett és lusta lehetett mozogni. Miért lennèk velük egy szinten mikor én rendszeresen edzek és próbálok extrém keves kalóriát bevinni?
Most basszus miért ezen rugózól, hogy kivel vagy egy szinten, és hány pontból hányas vagy???
OKÉ tőlem lehetsz 7/10-es, neked vannak problémáid a pártalálással.
Leírod, hogy a depresszió folytonos, hát szívem tereld vissza magadra a fókuszt, ha kell, menj el szakemberhez, dolgozz keményen fizikailag, lelkileg, ne azzal foglalkozz, hogy pontozgatod a körülötted lévőket. Szerintem ha helyrebillen a gondolkodásmódod és rendeződik a depressziód, az nagyon sokat fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!