Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Testes férfinek tényleg 5%...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testes férfinek tényleg 5% esélye nincs már normal nőt találnia?

Figyelt kérdés

Évek óta egyedül vagyok . Nem vagyok egy matyóhímzés de sose gondoltam volna hogy senkinek nem leszek jó. És egyedül kell leélnem az életem.

Küzdök azzal hogy megváltozzon a testalkatom de nem egyszerű. Olyan csinos nő is érdekelne akivel közösen lehetne edzeni és ért a egészséges táplálkozáshoz.

Viszont azt tapasztalom hogy egy nekem tetsző nő se szeretne tőlem semmit. Meg se akarnak ismerni mert nagy a hasam.

2022. júl. 18. 06:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/138 anonim ***** válasza:
82%

"inkább élből olyan nőt szeretnék akin látszik hogy alapból vékony adottságú. Akinek az anyja és nagy mamija is vékony , így ő is az marad."

Más ugyanúgy nem látja a tiedet körvonalazni, csak a kövér palit látja.

Az általad áhított kategória meg nem téged fog választani.

Mivel felszínes vagy, nem várhatod el, hogy más ne legyen az...

2022. júl. 18. 13:31
 72/138 A kérdező kommentje:

Nagyon flegma vagy 69 es! 😅

Nekem semmi baj az agyammal. Ne ítélj pár válasz után egy anonim fórumon.

2022. júl. 18. 13:32
 73/138 A kérdező kommentje:

71

Mindenki azt vár el amit csak akar… nem

Ismerős ez a szöveg? Itt nyomtatják az ilyen szövegeket.

2022. júl. 18. 13:34
 74/138 anonim ***** válasza:
73%
Az élet nagy problémái 456789034567. fejezetét olvashattuk ismét tök feleslegesen.
2022. júl. 18. 13:37
 75/138 anonim ***** válasza:
82%

"

Mindenki azt vár el amit csak akar…"

===>

"Viszont azt tapasztalom hogy egy nekem tetsző nő se szeretne tőlem semmit. Meg se akarnak ismerni mert nagy a hasam."

Teljesen igazad van.

Ezt hívják úgy, hogy ok-okozat.

2022. júl. 18. 13:37
 76/138 anonim ***** válasza:
82%

73

Bizony azt vár el mindenki, amit akar. A nők is. :DDDDDD

2022. júl. 18. 13:44
 77/138 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem lenne, akkor lenne nőd.

Más macis férfinak is van, érdekes.

Neked csak jó kifogás a súly, fölleg magadnak és még arra is akad bőven, h miért nem fogysz.

Pontosan, azt vársz amit akarsz (várd csak a nőt, aki megsajnál és segít futni).

2022. júl. 18. 13:46
 78/138 A kérdező kommentje:

75

Az csak csali szöveg volt hogy a valóban incel barátainkban szimpátiát váltsak ki.

A lényeg valóban igaz. De hogy is mondjam… nem hasonlítok az alap életképtelenekre. Én nem vagyok férfiatlan tutyi - mutyi, céltalan játékos akikhez nem tudnak a nők vonzalmat érezni. Velem kicseszett a genetika adottság. Nekem tényleg harcolnom kell hogy ne legyek dagi. És úgy könnyen tudnék partnert találni , ha ez a helyzet nem állna fent.

2022. júl. 18. 13:46
 79/138 anonim ***** válasza:
79%

"Így inkább élből olyan nőt szeretnék akin látszik hogy alapból vékony adottságú. Akinek az anyja és nagy mamija is vékony , így ő is az marad."

Mekkora egy hájas tapló vagy. Te is mutogatod a családfádat, hogy most miért vagy zsírszalonna?

2022. júl. 18. 13:55
 80/138 A kérdező kommentje:

79

Saját lakásom van. De ha lenne egy komoly kapcsolatom akkor bemutatnám a családnak ha igényli.

Anyai nagyszülők, rokonok vékonyak voltak idős korukban is. Apai oldalról testesebbek.

3 nővérem közt 1 vékony , 2 tehén kategória

2022. júl. 18. 14:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!