Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testes férfinek tényleg 5% esélye nincs már normal nőt találnia?
Évek óta egyedül vagyok . Nem vagyok egy matyóhímzés de sose gondoltam volna hogy senkinek nem leszek jó. És egyedül kell leélnem az életem.
Küzdök azzal hogy megváltozzon a testalkatom de nem egyszerű. Olyan csinos nő is érdekelne akivel közösen lehetne edzeni és ért a egészséges táplálkozáshoz.
Viszont azt tapasztalom hogy egy nekem tetsző nő se szeretne tőlem semmit. Meg se akarnak ismerni mert nagy a hasam.
Én nem vagyok ilyen gyorsan ítélkező.
Meg akarsz ismerni szólj és megadom a számom. 🫤😀
Hagyjátok szerintem. 10,de még 25 év múlva is itt fog tartani. Csak addigra már mindenki rohadt szemét lesz neki a vágyott csinos nőkből, mert nem támogatták a fogyásban áhítatos pillantásokkal. 😃Ő lusta egyedül lefogyni, csak túlzott igényei vannak a semmire. Hagy főjjön a saját levében, megérdemli. Felesleges neki észérveket ia fekhizni, mert egyirányú utca típusú az agya, nem lesz befogadó képes soha.
Amúgy meg szerintem a kérdéseire veri a farkát. Ezért írja ki ugyanazt mindig, más paraméterekkel.
93
Keresek neked valami orvost. Ilyen elméleteket felhozni aminek semmi valóság alapja nincs 😂
96
Úgy fogalmazott mintha lenne benne igazság. Rejtve hogy valójában csak a kemény felszínességéről szól minden.
Nála úgy jöhet pasi ha tökéletes mindenben azonnal. Női erős kegyetlenség.
Ez olyan ha egy férfi van egy kis élelmiszer boltban és hiányzik 100 Ft mit mond ? “Ugyan kérem hagyja … vagy hozza be legközelebb mert tudjuk hogy rendszeresen is vásárol. “
Ha női boltos van bent és hiányzik 1!!! Ft “takarodjon innen vagy hívom a rendőrséget! Mit képzel 1 Ft hiányzik ? Jöjjön vissza ha már megvan a vásárlásának a teljesen összege addig nem szolgálom ki!”
Az is én voltam. 😃
Nekem nem kell kérdező. Az itteni ámokfutásodra reagáltam csak. Itt egyedül te vagy az, aki képtelen felfogni, hogy kövéren nem kell a csinos, vékony nőknek, ha naponta 50x megkérdezi itt akkor sem. Tehát, kezdődhet a segged földhöz verése. Aztán tedd magad rendbe testileg, lelkileg, agyilag, de egyedül. Ennyire ne legyél már életképtelen, mert jelenleg az vagy. Egy csinos nő nem tud rajtad segíteni, mert a fejedben nagy problémáid vannak. Az elvárásaid meg önmgadhoz képest erősen túlzóak.
És, ahogyan már írtam, ne nézd a nőket Teréz anyának meg a Máltai Szeretetszolgálatnak, arra ott van anyuci. Szivi.
99
Teréz anyának meg a Máltai Szeretetszolgálatnak,
Hát meg se fordult a fejemben hogy egy ilyen romlott lelkivilággal az lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!