Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testes férfinek tényleg 5% esélye nincs már normal nőt találnia?
Évek óta egyedül vagyok . Nem vagyok egy matyóhímzés de sose gondoltam volna hogy senkinek nem leszek jó. És egyedül kell leélnem az életem.
Küzdök azzal hogy megváltozzon a testalkatom de nem egyszerű. Olyan csinos nő is érdekelne akivel közösen lehetne edzeni és ért a egészséges táplálkozáshoz.
Viszont azt tapasztalom hogy egy nekem tetsző nő se szeretne tőlem semmit. Meg se akarnak ismerni mert nagy a hasam.
Nem tök mindegy, hogy gyerekként ki hogy nézett ki? Ha szeretnél barátnőt - oké, add lennebb az igényeidet. Ha nem akarod lennebb adni - oké, nem lesz barátnőd.
Nem az számít, hogy te hova pozicionálod magad azon a 10-es listán. Az számít, hogy a potenciális partnerek milyennek látnak. Ha 10-esnek, akkor 10-es vagy; ha 3-asnak, akkor 3-as.
Most komolyan súly alapján választotok férfit?
Nem is érdekel senkit milyen a másik csak hogy 65 ,75,90 vagy több kiló a személy?
16
Oké, ha nem számít a súly, akkor te miért nem akarsz összejönni dagadt nőkkel? Nem vagy te egy kicsit képmutató, jóbarát? :DD
#16: Nem súly, hanem ránézésre sacc/kb testtömegindex alapján!
Hiába próbálsz maszatolni, qrvára nem jött be a sunyi manipulációs kísérleted, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!