Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi annak az oka, hogy valaki a saját szintjén felül keres
partnert?
Külsőre vagy belsőre? Én külsőre soha nem néztem úgy mint belsőre, oké, legyen összhang, tetszen külsőre, de belsőre jobban érdekeltek az olyan emberek akik legalább az én szintemen vannak vagy felettem, mert én arra tudok felnézni. Az okos,intelligens, határozott, jó humorú férfiak nagyon vonzóak számomra. Fontos nekem hogy egy férfi akarjon épülni szellemileg és lelkileg. Nekem is erre van igényem magammal szemben, így ha a másik is ilyen, nekem az a jó. Ettől érzem azt hogy tudok én is fejlődni, épülni.
2022. jún. 25. 09:39
Kevés önismeret.
Tudod még gyerekként is sokan úgy vannak vele, hogy lesz majd egy párja, aki mindig kedves, megértő, szerető, figyelmes, stb. Aztán mikor felnő, ő egy önző suttyó lesz, de ettől még jót akar magának, szóval akarja ezeket a párjában..., ergó 100 szinttel fölé lő.
...kevés önismeret. Nem tudja, hogy ilyenek nem jönnek össze egy beteg emberrel.
2022. jún. 25. 09:59
Talán azért, mert nem ilyen szintezéses baromságokban gondolkodik, hanem próbálja az embert meglátni másokban.
2022. jún. 25. 10:43
Ízlés. Én nem vagyok jó nő, max átlagos. De ettől még a jó pasik tetszenek. Nem vonzódom a rondákhoz és nem is fogom beérni velük, mivel egyedül is tökéletesen elvagyok. Amikor összejön olyannal, aki tetszik, jó, ha nem úgy is. Porfogó nem kell.
2022. jún. 25. 11:06
De ha átlagos nő vagy,miért akarsz jó pasit????A jó pasinak is jó nő kell,vagy ez fel sem merült az átlagos agyadban?Max te egy uritesre kellesz a jó pasinak,aztán jössz ide sírni ,hogy megcsalt🤣🤣🤣
2022. jún. 25. 11:08
Én kifejezetten ronda nő vagyok. Pusztán emiatt az én szintem ugye az lenne, aki apám- vagy nagyapámkorú, alkoholista, láncdohányos, drogos, analfabéta, testi fogyatékos stb. Hisz nőként bármilyen lehet az ember, csak ronda nem, ha mégis sikerült annak születnie, akkor az említett kategóriánál jobbról nem is álmodhat, az a szintje. Nos, nekem meg van pofám kölcsönös vonzalomra, működő kémiára vágyni, ez nyilván nagyon durván a szintem felett van. Egyedül, b*szatlanul is rohadok 8+ éve 31 évesen. 😕
2022. jún. 25. 11:45
#15! Nagyon el vagy tévedve. Az ízlést nem a külső határozza meg. Ahogy az sem igaz, hogy a gazdagnak lesz a kedvenc étele a kaviár, a szegénynek meg a zsíros kenyér. Ha mindkét csoportnak van lehetősége mindkettőt megkóstolni, lesz akinek ez fog ízleni, lesz, akinek az, mert az ízlés anyagi körülményektől IS független.
Ismerek gyönyörű nőt ronda pasival. Most kérdezzem meg, hogy minek akart ronda pasit, amikor neki gyönyörűt kell akarni? Nyilván az tetszett neki.
"A jó pasiknak is jó nő kell." Akkor nagyon szerencsés vagyok, mert eddig csak jó pasim volt. Nem csak ürítésre. Valamit elronthattak😉
2022. jún. 25. 11:53
15, átlagos nőként simán szét tudod dugatni magad férfiakkal, akikkel kapcsolatot nem akarsz, csak szexet. Én ismerek ilyet. Minden tekintetben párnak olyat akar, aki az átlagtól háromszinttel áll feljebb, amíg ez nem jön össze, addig farokról farokra ül. És mivel elég bevállalós, és ez látszik is rajta, így vannak jelentkezők. Plusz ha valaki megtetszik neki, akkor ő kezdeményezi a szexet.
2022. jún. 25. 12:09
#18! Bizonyára, ha akar. Én például soha senkitől nem akartam csak szexet. Mint írtam, nem tetszenek a ti szavaitokkal élve "szintem alatti pasik". Miért ugrálnék egyik ronda pasi farkáról a másikra? Jó pasikkal vagyok kapcsolatban, vagy senkivel. A köztes időkben meg senki farkára nem ugrálok.
2022. jún. 25. 12:34
Én nem szintezek. Nyilván ő is csak olyanéba ül bele, aki külsőre bejön neki.
Én se tudok olyan nővel lefeküdni, aki nem jön be külsőre. Olyankor csak simán nem adom alá a lovat, hogy benne lennék én is a dologban…
2022. jún. 25. 12:52
Kapcsolódó kérdések: