Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják, hogy mindenki a saját ligájában keressen magának partnert azoknak, hogy esne az, hogy a párjuk is így állna hozzájuk?

A “sajat ligaban” valo tarskereses epp azt jelenti, hogy hozzad AZONOS szinten levo tarsat kell keresned.
Akkor meg miert is lenne itt szo arol, hogy “ha nincs lo, jo a szamar”?

mondjuk aki nem tetszik, azzal nem kell osszejonni ‘nincs lo, jo a szamar is’ alapon???
ettol fuggetlrnul ez a ligazas azert hulyesg, mert nem lehet az embereket igy targyilagosan bekategorizalni, hogy o most 8/10-ed, a masik meg 4/10-es. nyilvan vannak szelsoseges esetek, amikor a pocakos, 40es fogatlan munkas mindenaron tokeletes tesu 20 eves instababat alar maganak, de atlag embereknel nincsenek ilyen elee hatarok.
pl a baratnom a sajat pasijat szerintem 10/10-nek erzi, nekem meg abszolut nem jon be semmilyen szempontbol, szoval ha tegyuk fel, en meg a baranom nagyjabol ugyanabban a ‘ligaban’ vagyunk, akkor hol van a pasi? alattunk, felettunk, szintunkon..? ez nem igy mukodik, vannak emberek, akik kolcsonosen bejonnek egymasnak valamiert es vannak, akik nem.
ez a sajat liga kb annyi, hogy en hiaba almodozom mondjuk brad pittrol, eselytelen nyilvan, de ugyanakkor meg az alkesz utcasepro is hiaba futtyog utanam. de ezek szelsosegek.

Szerintem is hülyeség a kategorizálás. Például elismerem, hogy vannak nagyon helyes sportoló pasik. De egyszerűen nem tetszenek. És akkor még bele sem gondoltam, hogy nekik ez az életmódjuk, nekem teljesen más és ilyen különbséggel nem működhet köztünk kapcsolat. Ettől még nem leszek rossz nő.
Vagy a top kategóriás nő automatikusan az önjelölt infuencer instalányokat jelöli? Mert akkor nem tartozok bele és hálistennek a párom sem ez a magamutogató fajta.

Egyébként valaki árulja már el, hogy milyen kritériumok alapján állítják fel ezeket a "ligákat"?
Pl. van külön liga a 10 % testzsírszázalék körülieknek, aki nettó 250 ezer forint fölött keresnek, és ők nem jöhetnek össze egy 15-ös testzsírszázalékú, de 300k fölött kereső partnerrel, mert az már nem az ő "ligájuk"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!