Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják, hogy mindenki a saját ligájában keressen magának partnert azoknak, hogy esne az, hogy a párjuk is így állna hozzájuk?

Nekünk is ez a fontos, te szerencsecsomag 😂
Szóval te válogathatsz, mi nem. És ez neked "fasizmus". Gratulálok.
Amúgy én most már egyre nehezebben hiszem el hogy ezek az egy kaptafára íródott elmebeteg hülyeségek nem szándékos provokációk, amik mögött valakik jókat röhögnek. Ember nem lehet ennyire degenerált, ilyen nincs.

Szerintem meg önértékelési problémáid vannak, jobb pali vagy annál, mint aminek látod magad.
Hidd el, nem téged választanának, ha tudnának tőled jobbat is.

27. Visszafordítottad a kommentem, de én nem pontozlak le, mert tökéletesen igazad van! :D Mondjuk nem a szőke haj a menő, hanem az egyenes barna, hosszú. Pont ezért van minden lánynak ilyen, de ebből a kommersz ligából csak a legszebbek tűnnek ki.
A mondatunk vége meg telitalálat: "ÁLMODOZIK".

a nok izlese ugyanilyen valtozatos, nem is ertem, ezt a ‘barna haj - barna szem, dolgot. van baratnom a kifejezetten a szoke, kekszemu pasikra bukik, masiknak a vorosek a favorit, van olyan is, akinek a sotetebb, kreolabb tipus.. nyilvan ferfiban is van olyan, aki ugyanezek noi megfeleloire izgul.
nekem szemely szerint volt mar sokfele pasim, az alternativabb hosszuhajtol kezdve a szakallas ferfimodell kinezetun at a szoke, kisfius arcuig.. amig vonzo szamomra es valamivel megfog, nem a szem meg hajszinem fog mulni. azt hittem, ezt gimi utam legkesobb mar elengedik az emberek. (az mas, ha mondjuk valakinek x hajszin a kedvence, de nyilvan ugyanugy osszejon mas hajszinu emberekkel, mert nem ezen mulik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!