Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják, hogy mindenki a saját ligájában keressen magának partnert azoknak, hogy esne az, hogy a párjuk is így állna hozzájuk?

#10 Hm. A te ligádba tartozó nő olyan csúnya hogy nem áll fel rá csukott szemmel se. Fordítva viszont elvárnád hogy a szép nő ne finnyáskodjon?
De a többi is amit írtál, hogy mit mondanál majd a gyerekednek az anyjáról, hát wtf. Felszínes, buta ember vagy. Ezek mind rosszabbak a csúnyaságnál, persze együtt végképp gyilkos kombó. Semmilyen nőre számíts.

sosem értettem, hogy ezt a saját ligát mi alapján kell mérni
hogyha én pl átlag fizetéssel rendelkezem, de saját lakással, jól is nézek ki és egyszerű ember vagyok, de nekem olyan tetszik aki szintén jól néz ki, hasonló belső tulajdonságokkal, de a fizetésem háromszorosát keresi akkor az még saját liga vagy nem??
ezeket ki dönti el?

#15: es miert erik be? ki kenyszeriti oket, hogy ‘beerjek’ veluk es ne jojjenek ossze veluk egy ligaba tartozo nokkel?
ja, hogy azok rajuk se neznek, mert valojaban joval felejebb vannak, mint ezek a ‘beejuk kevesebbel is’ ferfiak..?

"mert nem akartam második randit, nem tudtam vonzódni hozzá. Ha lenyelném a békát milyen kapcsolat lenne az? Milyen lenne a szexualitás, hogy úgy szexelnék a másikkal, hogy nem élvezem vagy csukott szemmel csinálnám? Így akarjak majd gyereket? Azt mesélném el a gyerekemet, hogy nem tetszett az anyukád, mert lenyeltem a békát? "
Na mi is pont igy vagyunk.

Mondani könnyű, csinálni már nehezebb.
Hiába vagy ronda, egy másik ronda akkor sem fog tetszeni.
Ösztönösen a szépet keresi mindenki.
Nem feltétlen a topmodellt, de egy átlagosan szépet.
Vannak itt azért hosszászólások:
"szép emberek sok munkát fektetnek a dolgaikba azért is szépek"
Ez egyszerűen hazugság.
Azért szépek, mert anyu és apu adottságait örökölték, akár tetszik akár nem ez így van.
Az igényesség egy más dolog.
Egy csúnya is lehet igényes, de attól még nem lesz vonzó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!