Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet, hogy valaki azért keres a saját szintjén felüli partnert, mert fejlődni szeretne mellette, jobbá akar válni?
És a másik félre nem gondolsz? Nem akarsz befogadni magaghoz egy csövit, hátha csak noszogatni kell?
Senki nem akar olyan kapcsolatot, ahol az egyik rászoruló, a másiknak meg húznia kell maga után.
En spec ezert kerestem soprtos part ... kellet a megerosites es a dicseret h ugyes vagyok.
Megkaptam, lement 40kg, nemi plasztika a logo borok miatt.
Es 14 eve egyutt 😁
Elotte barmit probaltam visszajott. Tobb is mint ami lement. Fel le es szenvedtem.
A ferjem mellett veglegesen le tudtam adni a kilokat! Es ma is buszke ram ezert!
Én nem kerestem olyan partnert aki jobb nálam. De a sors sodort az életembe. A párom szöges ellentéte volt az én viselkedésemnek.
Én zárkozott voltam, keveset beszéltem, nehezen nyíltam meg, nehezen barátkoztam, és ezen mindig változtatni akartam csak nem ment.
A párom mellett hatalmas fejlődésen mentem keresztül. Ő tudta látta bennem a félelmeim, és szépen feloldotta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!