Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lehet, hogy valaki azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet, hogy valaki azért keres a saját szintjén felüli partnert, mert fejlődni szeretne mellette, jobbá akar válni?

Figyelt kérdés
Gondolok olyan példákra, hogy lehet egy túlsúlyos ember azért szeretne sportos partnert, mert ő is azzá akar válni, de egyedül nem jött össze neki, vagy azért keres valaki jobban kereső partner, mert ő is szeretne több pénzt keresni, de önerőből nem sikerült neki. Ha így nézzük akkor nem ördögtől való dolog az, ha valaki magasabb szintű partnert szeretne, csak nem árt bizonyítani akkor, hogy ő ezt őszintén gondolja és tényleg szeretne változni.
2022. febr. 5. 20:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
98%
Nem
2022. febr. 5. 20:39
 2/30 anonim ***** válasza:
95%
Nem ördögtől való, de több sikere lehet ha sportos barátot keres mintsem párt.
2022. febr. 5. 20:40
 3/30 anonim ***** válasza:
89%
A fejlődésnek nem feltétele, hogy dugni és együtt élni is kell az illetővel.
2022. febr. 5. 20:40
 4/30 anonim ***** válasza:
96%

És a másik félre nem gondolsz? Nem akarsz befogadni magaghoz egy csövit, hátha csak noszogatni kell?

Senki nem akar olyan kapcsolatot, ahol az egyik rászoruló, a másiknak meg húznia kell maga után.

2022. febr. 5. 20:44
 5/30 anonim ***** válasza:
48%

En spec ezert kerestem soprtos part ... kellet a megerosites es a dicseret h ugyes vagyok.

Megkaptam, lement 40kg, nemi plasztika a logo borok miatt.

Es 14 eve egyutt 😁

Elotte barmit probaltam visszajott. Tobb is mint ami lement. Fel le es szenvedtem.

A ferjem mellett veglegesen le tudtam adni a kilokat! Es ma is buszke ram ezert!

2022. febr. 5. 20:46
 6/30 anonim ***** válasza:
Nem!!
2022. febr. 5. 20:51
 7/30 anonim ***** válasza:

Én nem kerestem olyan partnert aki jobb nálam. De a sors sodort az életembe. A párom szöges ellentéte volt az én viselkedésemnek.

Én zárkozott voltam, keveset beszéltem, nehezen nyíltam meg, nehezen barátkoztam, és ezen mindig változtatni akartam csak nem ment.

A párom mellett hatalmas fejlődésen mentem keresztül. Ő tudta látta bennem a félelmeim, és szépen feloldotta őket.

2022. febr. 5. 20:58
 8/30 anonim ***** válasza:
De, lehet. Jól látod. Szóval mihamarabb fogadj be egy nálad sokkal nagyobb lúzert, had fejlődjön melletted.
2022. febr. 5. 21:01
 9/30 anonim ***** válasza:
Igen, biztos sok negyvenes pasi 17 eves kissrac szeretne lenni.
2022. febr. 5. 21:15
 10/30 anonim ***** válasza:
94%
Aki önerőből nem képes fejlődni, az miért gondolja, hogy majd bárki pátyolgatni fogja? Egy szerelmi kapcsolat nem erre való.
2022. febr. 5. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!