Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet, hogy valaki azért keres a saját szintjén
felüli partnert, mert fejlődni szeretne mellette, jobbá
akar válni?
"Cserekereskedelem lenne az egész párkapcsolat, inkább nem barátságról kéne szólnia?"
A barátság szól a barátságról. Miért párkapcsolatban kellene ezt a segítséget megkapnia? Nem lehet elvárni, hogy romantikusan és szexuálisan vonzódj olyanhoz, aki nem vonz egyik módon sem. Ha a barátság a lényeg, lehet barátságokat keresni olyan emberekkel, akik hasonlón mennek keresztül.
2022. febr. 6. 13:52
22/30 A kérdező kommentje:
#20 Nagyon sokat tévedsz. Tudod mi a baj? Az, hogy rengeteg ember nem becsüli meg a másikat. Amiket felsoroltál az olyan kapcsolatokban áll fent, ahol az egyik vagy másik vagy esetleg mindkettő elfogyasztható terméknek tekinti a másikat, egy cipő amit kijárt és kiakarja dobni, aztán keres egy másikat. Azok az emberek nem tudják értékelni a szeretet erejét, akik nem voltak jó kapcsolatban. Két ember pedig kitudja egészíteni egymást, pszichológiával úgy állok hozzá, hogy mondhatnak igaz dolgokat, de el is szakadhatnak a valóságtól, kikell gobózni azt, hogy mit tartok helyesnek és mit nem. Létezik nem teljes ember? Selejtezni a másikat nem fasiszta? Később írok még csak dolgozom mindjárt.
Most csak vergődsz, mert szeretnél egy érzelmi rabszolgát.
2022. febr. 8. 09:13
24/30 A kérdező kommentje:
Érzelmi rabszolga? Miről beszélsz?
Semmi köze a témához annak, hogy ki dobja el a párját. Ha alapból egy megfelelő emberrel jövök össze, azt nem dobom el. És a jó kapcsolathoz egy olyan ember kell, akit tudok szeretni. Ez miért jelenti azt, hogy mindenképp "alulról" kell választani? (Sportosként kövéret, diplomásként közmunkást, függőségek nélküliként alkoholistát, stb) Az embert max az anyukája szereti feltétel nélkül. A többieknek elvárásaik lesznek. Aki nem felel meg az elvárásaimnak, azzal nem jövök össze, tök mindegy, hogy lehet mellettem megváltozna. LEgyen elég ereje egy felnőttnek magától változtatni.
2022. febr. 8. 10:45
Na, azóta összejöttél már egy bőven szinted alatt lévővel, hogy esélyt adj neki fejlődni?
2022. febr. 8. 11:20
Külső és belső tulajdonságok alapján választok párt, nem azt nézem, mi lehetne belőle, hiszen az könnyedén vakvágány lehet.
Furcsa példát írsz, mert szerintem minden ember szeretne több pénzt keresni, elég pénze legyen amire szüksége van. Azt is meg merem kockáztatni, hogy minden ember szeretni tetszeni is akar kiszemeltének, vonzó akar lenni.
Csak azért összejönni valakivel, mert hátha lefogy, hátha többet fog keresni, hátha jobb ember lesz mint most? Inkább olyasvalakivel alakítok kapcsolatot, akivel alapból megvan az összhang, és nem nekem kell noszogatni, hogy kevesebbet egyen, avagy tanuljon. Sok kapcsolat pont ezért jut vakvágányra, mert egyesek azt hiszik a párjuk meg fog változni, aztán telnek az évek és jön a felismerés.
2022. febr. 8. 12:39
Engem nem zavarna egy nálam nagyobb tudással rendelkező nő, szeretem hallgatni az olyan dolgok megmagyarázását amit nem értek , olvastam vagy tanultam.
2022. febr. 8. 13:06
29/30 A kérdező kommentje:
Próbálok tenni azért, hogy jobb legyek. 2-3 hétig tök jól edzettem majd hirtelen odalett a lelkesedésem. K...ra szeretnék változni, de a k...ott motiváciom elhagy. Könnyen hízok. Inkább abbahagyom a fenébe az evést. De mindig rámtör az étvágy az istenit. Ezért kell az, hogy valaki mellettem legyen, kicsit írányít.
Ostobaság ez a szintezés. Az ilyenfajta szintezés! 2-3 hét edzés? Állítom hogy az közel sem nevezhető edzésnek...
Neked nem társ kell hanem személyi edző!(ha már magadtól nincs se eszed se kitartásod - és pont ezért nem kellesz a kutyának sem!)
2022. márc. 7. 08:07
Kapcsolódó kérdések: