Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a "mindenki a saját szintjén" keresgéljen dologról?

Figyelt kérdés

Itt olvasni ilyenről más, mint élőben hallani egy ismerősömtől.

Le voltam döbbenve ezen a "szintezés" dolgon.

Értem, hogy egy igénytelen embert nem fog észrevenni egy igényes, de nem gondolom, hogy pl. egy alacsony, duci de igényes nő ne tudna elcsábítani egy magas, sportos férfit vagy fordítva.

Ti mit gondoltok?

2019. máj. 11. 22:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Az embereket alapvetően nem jó kategorizálni, mert nem egyformák.
2019. máj. 11. 22:59
 2/20 anonim ***** válasza:
60%
Én nem tudom, nekem minden szinten, szinte minden. Nem izgat ki mit mond, meg különben is, ki mondja meg, ki milyen szinten van? Szerintem mindenki azt keresse, amire vágyik, mert különben úgyse fogja jól érezni magát igazán sose.
2019. máj. 11. 23:01
 3/20 anonim ***** válasza:
58%
Sajnos vagy nem sajnos ez nagyjából így van. Ha valaki sportol ad a kulsősegekre, az szereti ha a párja szintén ezt képviseli. Aki vmilyen függő, nem fog egy "tiszta" párt találni, akivel napi vita téma a függősége. Ezerszer boncolták az oldalon a diplomás szakmunkás felállást. Totál le lett pontozva aki cáfolta, hogy ez bármit is befolyásol. Hosszú a lista.... Ez csak egy pár példa volt. Ezek alapján valóban így válogatunk.
2019. máj. 11. 23:04
 4/20 anonim ***** válasza:
2%

Sokkal több boldog, párkapcsolatban élő ember lenne, ha ez így csinálnák.

A pasik elfogadnák, hogy soha nem lesz Ariana Grande szintű csajuk, és a csajok sem várnák a Rájengoszlinot.

Persze a szintek között a pénz átjárót jelent!

2019. máj. 11. 23:08
 5/20 anonim ***** válasza:
6%
Egyetértek.
2019. máj. 11. 23:12
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
Van benne némi igazság, de kizárólagos értelemben véve egyáltalán nem állja meg a helyét. A probléma azzal van, hogy ennek az oldalnak az olvasói közül sokan csak abszolút / kizárólagos kategóriákban, teljesen mereven, "egyutas" módon képesek gondolkodni.
2019. máj. 11. 23:30
 7/20 anonim ***** válasza:
65%

Nagyjából igaz.

Akár anyagilag, akár szellemileg, akár szociális kapcsolatokban hasonló szinten legyenek, különben nagyon nehezen áthidalható szakadék lesz a kapcsolatukban. A szirupos amerikai filmekben persze így is működik minden, de a valóság azt mutatja, hogy hosszú távon a hasonló környezetből jött emberek értik meg egymást.

2019. máj. 11. 23:47
 8/20 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem az emberek sokfélék, és ha be is szintezitek őket, lehet hogy valakinek jobban bejön egy hozzá illő "alacsonyabb" "szintű" ember, mint egy hozzá nem illő "magasabb" szintű. Írjátok már le mi alapján szinteztek. Bele fogtok keveredni, és rájöttök hogy hülyeség az egész.
2019. máj. 11. 23:53
 9/20 Rockarc ***** válasza:
56%

En inkabb ugy fogalmaznam meg, hogy egy jo kapcsolathoz sok kompromisszumra lesz szukseg, ha nagyjabol hasonloan gondolkodik a ket fel. Ha nem, akkor meg k'rva sok kompromisszurma lesz szukseg. A legtobb ember tobbnyire meg az elso szintet sem eri el.

43F

2019. máj. 12. 00:06
 10/20 peca1000 ***** válasza:
52%

A szintezés teljesen normális dolog.

Vagy egy szinten legyen a kiszemelted veled, vagy alatta.

Ha magasabb szintű párra vágysz, akkor fejleszd magad arra a szintre.

Csak sokan túl jót akarnak magukhoz képest, de tenni nem, és jön a pofára esés.

Miért jöjjön össze pl. egy minden tekintetben fullos csaj, egy csóró, ronda, ápolatlan senkivel?

Ffi 42 èves

2019. máj. 12. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!