Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatják itt sokan, hogy mindenki a saját kategóriájában keresgéljen?
Nem minden közmondás állja meg a helyét, ne feledd, unatkozó nyuggerek találták ki a népszólásokat. Nem akarom lenézni őket, mert van amiben tapasztaltak, de van amihez segg hülyék.
Én még nem láttam Blair Waldorf típusú csajt egy nyomiba szerelmesnek lenni...
Ha a szerelem vak lenne, akkor a lányok sokkal elfogadóbbak lennének a taperolással kapcsolatban, úgy hiszem. D:
31/F
"De mivel több a férfi, ezért több a jó pasi, mint a jó nő."
Nem hiszem, hogy egyikből logikusan következik a másik. Azért, mert valamiből több van, nem jelenti azt, hogy több belőle a jó, mint a kevesebből.
"De mivel több a férfi, ezért több a jó pasi, mint a jó nő."
Ez így nem igaz.
Valóban férfi többlet van picivel de így is jóval több a csinos nő mint a jó pasi.
Utcán mindenhol szinte az összes nő csinos, viszont pasiban alig lehet látni jó pasit
Ugyanaz, mint a mankó pasi meg a felhő pasi. :"D
21/L
Ezt jellemzően azok szajkózzák, akik maguk se a saját kategóriájukban keresgélnek. Az a meglátásuk, hogy "Ide nekem a tökéletes pasit, de az átlagférfiak meg kussoljanak, fogják a pofájukat és örüljenek ha jut valaki".
Nagyon háttal ülnek a lovon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!