Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a "mindenki a saját szintjén" keresgéljen dologról?

Figyelt kérdés

Itt olvasni ilyenről más, mint élőben hallani egy ismerősömtől.

Le voltam döbbenve ezen a "szintezés" dolgon.

Értem, hogy egy igénytelen embert nem fog észrevenni egy igényes, de nem gondolom, hogy pl. egy alacsony, duci de igényes nő ne tudna elcsábítani egy magas, sportos férfit vagy fordítva.

Ti mit gondoltok?

2019. máj. 11. 22:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
A szintezéssel a legfőbb probléma az, hogy lineáris. Márpedig ennél minimum eggyel, de inkább néhánnyal több dimenzióban volna értelme két ember összeilléséről vagy össze nem illéséről gondolkodni.
2019. máj. 12. 00:49
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
11 Pontosan így van
2019. máj. 12. 00:54
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
Hát nem tudom. Én egy magas szintre besorolt nő vagyok. Volt olyan párom akit én jóindulattal is 2-3 szinttel magam alá soroltam de annyira tepert, hogy megsajnáltam. Kérészéletű kapcsolat volt mert cikinek éreztem az egészet és ahogy jött egy szintemen lévő már ott sem voltam.
2019. máj. 12. 01:04
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is több dimenziós a dolog és valamiért mindig csak a kinézetről, társadalmi státuszról beszélnek, mikor erről van szó. Pedig ott van még pl a szellemi szint, az értékrend, az anyagi helyzet, az életmód, stb stb. Pont ezek a dolgok tehetnek vonzóvá vagy megfelelő párrá valakit annak ellenére is, hogy mondjuk nem egy Adonisz vagy fitneszmodell.
2019. máj. 12. 07:47
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Mondok neked saját példát.

Tudom lepontoznak majd a ....

Szóval én nagyon bejöttem egy lánynak aki teljesen képzetlen, nem túl művel (finoman szólva) soha életében nem dolgozott. Ő mondta is hogy szívesen hozzám jönne.

Szerintem itt kb mindenki tudja hogy miért.

Na most én nem azért diplomáztam és építettem karriert hogy egy ilyen személlyel éljek.

Engem iszonyatosan zavar ha valaki ostoba.

Na most előbbi illető ténylegesen semmiről nem tudd semmit.

Se történelem, alapműveltség, egy EU vaktérképen elvérezne. Arra képtelen hogy egy személyiért elmenjen az okmány irodába, mert nem tudja hogy ezt hogy kell.

Még bemutatkozni sem tudna angolul.

Szóval én kérek elnézést, de inkább meghalok mintsem hogy egy ilyen emberrel keljen együttlétem.

Van munkatársam akivel a kávé szűntében legalább tudok tudományos témákról beszélgetni.

Előbbi hölgy nem csak hogy a tömegvonzás, szingularitás, húrelmélet.... fogalmát nem tudja értelmezni, de azt sem érti hogy az MTA az így micsoda.

Tudom élképesztően égő, hogy nem a Való Világ 23 (vagy mit tom én melyik széria fut) és hasonló agybutító show-k részeit szoktam elemezni.

30 F

2019. máj. 12. 11:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy alapvetoen igaz. Az a baj, hogy te a szinteket egyetlen parameter alapjan kepzeled el es ezert felhaboritonak tartod. De meg a kulso alapjan is szerintem inkabb hasznos ez a tanacs, mert ismerek olyan embert, aki tenyleg tul jo noket nez ki es folyton kosarat kap. A tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon ritkan jon ossze, ha magadna jobb embert nezel ki. Ha pedig az ember masoknak ad tanacsot, akkor a nagyobb esellyel sikeres modszert fogja javasolni.
2019. máj. 12. 11:54
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Mi van burkolók vagytok hogy szinteztek? :D
2019. máj. 12. 12:58
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Leonardo DiCaprio milyen szint? Mert szerintem nulla. Fiatalabban is. Bukott a szintező elméletetek. Pl egy szúnyog kinézetű de magát álompasinak tartó szikár nyomottfejű buta arcú "magasszintű" ember csak a hozzá hasonlóan szúnyogarcú szikár festettfekete agyonsminkelt nőt tartja jó szintnek. Közben a nő őt nullának tartja, mert neki a széles vállú, karakteres fejű, mosolygós pasi jön be, még ha épp füvet nyír vagy kerti ruhában van is és nincsen kikenve metrószexuálisra. Stb.
2019. máj. 12. 13:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Így, kijelentő / parancsoló módban nem értek vele egyet... tök hülyeség, mindenkinek más az ízlése. De amikor vki amiatt picsog, hogy miért nem ugrik rá a csúúúúúnya felszínes nála 5+ kategóriával jobb, akkor azért érdemes rávezetni, hogy a saját kategóriájával több esélye lenne, vagy legalább annyira, hogy ne a másikat felszínesezze.
2019. máj. 13. 00:29
 20/20 anonim ***** válasza:
15-ös, megértelek! De Téged sokan nem értenek meg, hisz az emberek többsége a Csillagok között-ről átkapcsol a Barátok közt-re. Minél többet fogsz fel a világból, egyre inkább tudatában leszel ezeknek a "szintes" dimenzióknak, és nehezebbé válik a párra és barátokra lelni a katyvaszban.
2019. jún. 9. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!