Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves srác aki nem a saját szintjén próbálkozik és folyamatosan falakba ütközik a nőknél az mikor fogja megtanulni hogy így örökre szűz marad?
3 év Tinder után nem törlte még azt a vackot? Én 1 hét Badoo és rtl randi után töröltem magam onnan.
A vicc, hogy élőben sokkal szebb nőkkel jöttem össze, mint akik ott még válaszra sem méltattak. Mi ebből a tanulság? Ha nincs profi fotósod, ne online próbálkozz...
A srácról meg annyit, hogy nem is akar ő valójában párt. Jó neki ez a kényelmes helyzet, barátnőt is csak úgy tudna elképzelni, ha ebbe a mostani menetrendbe beilleszkedne. Nincs miről beszélni, majd ha hajlandó változtatni, lesz eredmény.
4 es a profi fotós is kevés önmagában.
5ös attól függ milyen 300 nő.ha szintje feletti akkor nem életképtelen.ha nagyon gáz nők akkor elég gáz ő is de miért lenne taiegetosz.nem az ókorba élünk buz ikám.nem arra irtam hogy attól függ hogy taeigetosz pozitiv hanem hogy szerencsétlen e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!