Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt sokan, hogy próbálkozzon mindenki a saját szintjén lévőkkel, hogyha mindenki a szépre vágyik?
Az már más kérdés, hogy nagyobb eséllyel fogják visszautasítani, de gondolom az ilyen esetekben bíznak benne, hogy hátha mégis összejön a dolog.
Ha nem tartjuk kinézetre szépnek a másikat, akkor valahogy nincs meg az a tűz, lehet akármilyen jó belülről. De ez fordítva is igaz, a jó kinézeten sokat ront, ha a személyisége viszont nem jön be a másiknak.
Én nem azért szeretem a páromat, mert szép.
Azért szép, mert szeretem :)
Nem mondom, hogy egy Földre szállt Adonisz (azt se, hogy ronda lenne) de számomra ő a legjóképűbb pasi a világon, és ezt őszintén mondom :)
Pont a fent említett ok miatt.
1-es, lehetséges szerintem, hogy mégis a kinézete fogott meg benne először, csak jobb szó híján körbemagyarázod, esetleg nem mered magadnak sem bevallani.
Vagy pedig te egy kivétel vagy esetleg.
Nem. Tényleg a személyisége fogott meg. Bár először csak barátok voltunk, az később szerelemmé mélyült.
Akkoriban amúgy eléggé el is volt hízva. Most elég szépen dobálja le magáról a kilókat.
A szépség relatív. Engem például kfejezetten taszit -napjaink szépségideálja- az ilyen szétsminkelt , műkarmos, afektálos nők. A többségnek meg az jön be.
Fő a természetesség. A másik, hogy ha a másiknak nincs szélsőséges testi hibája , meg nem korosan elhízott akkor szerintem teljesen mindegy hogy hogy néz ki.
A másik, hogy legalább kevésbé csalja meg az embert, hűségesebb.
#2:
Az általad linkelt szintek abszolút relatívak, szerintem. Jó, az első két szint mindkét nemnél a debil kategória, szerintem akinek a külsején is látszik, hogy valami komoly genetikai rendellenessége van, az pont azért taszító, hogy ne akarjon vele szaporodni senki, és ne örökítse tovább a hibás genetikáját. De az utolsó három szint az mindkét nem esetében marhaság, mert mind a fiúknál, mind a lányoknál találtam szerintem szép arcot a legalsó, és a legfelső kategóriában is, de ugyanez visszafelé is igaz, mert mindkét nem esetében volt a legfelső kategóriába sorolva olyan arc, ami nekem pl kifejezetten taszító.
2!
Az a táblázat az baromi fake. 5 -től felfele az összes kategória felcserélhető. Az 1-2-3 az mondjuk huzos. De 5. feljebb már teljesen mindegy.
A kérdésre a válasz:
ASz egész "szintezés" egy marhaság. A fogyasztói társadalom káros mellékhatása a kapcsolatainkra, amikor egymást is elkezdjük kilóra mérni.
Egy ember az nem egy tárgy. A szépség fogalma iszonyú relatív, és lehet most a szabályos arccal, meg a sportos testalkattal jönni, mert azt gondolom, hogy még ez is csak részben igaz. Nekem nőként nem tetszenek a szabályos arcú, kigyúrt pasik. A kisugárzás tetszik, az ápoltság, és kell, hogy legyen kémia, mert anélkül a srác kábé annyira tud csak felizgatni, mint egy fénykép.
Mindenki ki tudja magából hozni a maximumot, ehhez kell az ápoltság, meg a stílus. Egy átlagos csajból némi pénz, és energiaráfordítással simán lehet átlag felettit csinálni, frizurával, sminkkel, előnyös ruhákkal, esetleg sporttal, stb.
A fiatalság szép. De az öntudatosság is vonzó. Ezért azt sem mondhatjuk, hogy csak a tizen-huszonéves lányok a vonzóak, gondoljunk mondjuk csak egy dögös milfre...
Szóval nem kategorizálni, meg szintezni kellene magunkat, és egymást, hanem felfogni, hogy minden ember értékes, és a maga módján tökéletes. Széppé pedig az tesz valakit, hogy a másik ember annak látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!