Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt sokan, hogy próbálkozzon mindenki a saját szintjén lévőkkel, hogyha mindenki a szépre vágyik?

Figyelt kérdés

Az már más kérdés, hogy nagyobb eséllyel fogják visszautasítani, de gondolom az ilyen esetekben bíznak benne, hogy hátha mégis összejön a dolog.

Ha nem tartjuk kinézetre szépnek a másikat, akkor valahogy nincs meg az a tűz, lehet akármilyen jó belülről. De ez fordítva is igaz, a jó kinézeten sokat ront, ha a személyisége viszont nem jön be a másiknak.

2019. márc. 19. 09:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Én nem azért szeretem a páromat, mert szép.

Azért szép, mert szeretem :)

Nem mondom, hogy egy Földre szállt Adonisz (azt se, hogy ronda lenne) de számomra ő a legjóképűbb pasi a világon, és ezt őszintén mondom :)

Pont a fent említett ok miatt.

2019. márc. 19. 09:11
 2/16 anonim ***** válasza:
27%

Mert úgy van is esélye találni valakit.

Ha már a szinteknél tartunk.

Férfi:

[link]

Nő:

[link]

Párkapcsolatban ritkán látni olyanokat együtt, akik 1 szintnél jobban eltérnek egymástól. (A dugás más, mert pl a férfiak szívesen leállnak tőlük kevésbé vonzó nőkkel, stb.)

2019. márc. 19. 09:12
 3/16 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy nem lehet azt mindig egyértelműen meghatározni, hogy kinek mi a saját szintje.
2019. márc. 19. 09:12
 4/16 A kérdező kommentje:

1-es, lehetséges szerintem, hogy mégis a kinézete fogott meg benne először, csak jobb szó híján körbemagyarázod, esetleg nem mered magadnak sem bevallani.

Vagy pedig te egy kivétel vagy esetleg.

2019. márc. 19. 09:19
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Tényleg a személyisége fogott meg. Bár először csak barátok voltunk, az később szerelemmé mélyült.

Akkoriban amúgy eléggé el is volt hízva. Most elég szépen dobálja le magáról a kilókat.

2019. márc. 19. 09:23
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Én magamat egy olyan 7-8nak sorolnám, a férjem pedig legalább 9. Nem hittem benne az elején, hogy össze fog jönni mert ő felháborítóan jóképű (idegen emberek szokták mondani bankban, boltban stb még férfiak is!), pont az ideálom, túl szépnek hittem hogy igaz legyen. Én randiztam egyébkén “alsóbb besorolásból” is de soha nem tartott sokáig, valahogy mindig jött egy jóképűbb, én pedig nem tudok elmélyülni egy kapcsolatban ha az illető fizikailag nem vonz annyira. Tudom, lehet, hogy felszínes vagyok. Egyébként volt olyan exem is aki nagyon jóképű volt de belül rohadt az egész ember, az sem tartott sokáig. Szerintem egy pontszám a kinézetre mit sem ér, az egész összkép az ami fontos. Van egy ismerősöm, gyönyörűszép lány de a kisugárzása az konkrétan semmi, nulla. Soha nem volt még értelmes kapcsolata mert egyszerűen akármilyen szép két szó után a férfiak már állnak is tovább, még megdugni sem szokták venni a fáradtságot.
2019. márc. 19. 09:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A szépség relatív. Engem például kfejezetten taszit -napjaink szépségideálja- az ilyen szétsminkelt , műkarmos, afektálos nők. A többségnek meg az jön be.

Fő a természetesség. A másik, hogy ha a másiknak nincs szélsőséges testi hibája , meg nem korosan elhízott akkor szerintem teljesen mindegy hogy hogy néz ki.

A másik, hogy legalább kevésbé csalja meg az embert, hűségesebb.

2019. márc. 19. 09:36
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

#2:

Az általad linkelt szintek abszolút relatívak, szerintem. Jó, az első két szint mindkét nemnél a debil kategória, szerintem akinek a külsején is látszik, hogy valami komoly genetikai rendellenessége van, az pont azért taszító, hogy ne akarjon vele szaporodni senki, és ne örökítse tovább a hibás genetikáját. De az utolsó három szint az mindkét nem esetében marhaság, mert mind a fiúknál, mind a lányoknál találtam szerintem szép arcot a legalsó, és a legfelső kategóriában is, de ugyanez visszafelé is igaz, mert mindkét nem esetében volt a legfelső kategóriába sorolva olyan arc, ami nekem pl kifejezetten taszító.

2019. márc. 19. 09:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

2!

Az a táblázat az baromi fake. 5 -től felfele az összes kategória felcserélhető. Az 1-2-3 az mondjuk huzos. De 5. feljebb már teljesen mindegy.

2019. márc. 19. 09:42
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

A kérdésre a válasz:

ASz egész "szintezés" egy marhaság. A fogyasztói társadalom káros mellékhatása a kapcsolatainkra, amikor egymást is elkezdjük kilóra mérni.

Egy ember az nem egy tárgy. A szépség fogalma iszonyú relatív, és lehet most a szabályos arccal, meg a sportos testalkattal jönni, mert azt gondolom, hogy még ez is csak részben igaz. Nekem nőként nem tetszenek a szabályos arcú, kigyúrt pasik. A kisugárzás tetszik, az ápoltság, és kell, hogy legyen kémia, mert anélkül a srác kábé annyira tud csak felizgatni, mint egy fénykép.

Mindenki ki tudja magából hozni a maximumot, ehhez kell az ápoltság, meg a stílus. Egy átlagos csajból némi pénz, és energiaráfordítással simán lehet átlag felettit csinálni, frizurával, sminkkel, előnyös ruhákkal, esetleg sporttal, stb.

A fiatalság szép. De az öntudatosság is vonzó. Ezért azt sem mondhatjuk, hogy csak a tizen-huszonéves lányok a vonzóak, gondoljunk mondjuk csak egy dögös milfre...

Szóval nem kategorizálni, meg szintezni kellene magunkat, és egymást, hanem felfogni, hogy minden ember értékes, és a maga módján tökéletes. Széppé pedig az tesz valakit, hogy a másik ember annak látja.

2019. márc. 19. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!