Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy a bőven átlag alatti kinézettel rendelkező pasinak csakis a saját hibája miatt nincs barátnője?
Teljesen úgy állítják be,mintha egy nővel összejönni csak annyi lenne ,mint egy boltban 1 kiló cukrot megvenni.
Bemész,leveszed,kifizeted.
Mert ha felemelné a s_ggét akkor felfejleszti magát átlag felettire is.
Nem könnyű,de megoldható sok munka kell hozzá,sőt nagyon sok.
#5 - ös
Nem igaz,mondjuk el kell menni egy fodrászhoz,szolizni,stylisthoz,plusz letolja magát edzeni heti többször osztott tervvel,kaját belőve,mellette önfejlesztő könyveket olvass,elmegy pszichológushoz is.
Ezeket csinálja kizárt ne legyen eredménye.
Alább volt egy kérdés, ahol a kérdezp kifejtette, hogy ragyás az arca és elkaparja. Többen leírták, bőrbetegséggel küzdők is, hogy nem elég a háziorvos. Sértetten tovább mantrázta, hogy őt suliban kicsinálták.
Egyszerűen ezek az emberek le sem szrják, mit mondanak mások.
Pontosan 7-es,pedig csak annyit kellene tegyen,hogy olyan emberek véleményére adjon akik effektíve otthon vannak a témában,és megfogadja a tanácsot ennyi.
Nem könnyű de ez kell vagy marad a langyos pocsoja.
9-es nagyon egyszerű.
Szerintem nincs olyan,hogy ronda csak előnytelen dolgok amik nem passzolnak hozzá.
Pl:
- Elmegy fodrászhoz megfelelő frizurát vágat magának,hidd el rengeteget dob.
- Megfelelő ruhát választ magának,pl: ing sötétebb színű,hozzá fekete nadrág vagy ilyen kék farmer.
- Edzés
Komolyan láttam olyan srácot aki régen khmm mondom ez te voltál,aztán változtatott magán és rá se ismertem kb. olyan változásokon ment át.
Én is amúgy régen borzalmas voltam,kb. a krokodil sírva rohant volna ki a vízből kb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!