Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt sokan, hogy próbálkozzon mindenki a saját szintjén lévőkkel, hogyha mindenki a szépre vágyik?

Figyelt kérdés

Az már más kérdés, hogy nagyobb eséllyel fogják visszautasítani, de gondolom az ilyen esetekben bíznak benne, hogy hátha mégis összejön a dolog.

Ha nem tartjuk kinézetre szépnek a másikat, akkor valahogy nincs meg az a tűz, lehet akármilyen jó belülről. De ez fordítva is igaz, a jó kinézeten sokat ront, ha a személyisége viszont nem jön be a másiknak.

2019. márc. 19. 09:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Ez a "szintezés" nem csak külsőre vonatkozik, hanem például életmódra is. A saját "szinteden" nagyobb eséllyel találsz hozzád illő társat. De ott keresgélsz, ahol akarsz.
2019. márc. 19. 10:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

sok esetben találsz a saját szinteden olyan lányt aki neked nagyon nagyon tetszik, de itt félreértések vannak, mert nem csak külsőkről beszélünk, hanem belső értékekről.

Sokkal nagyobb az esélyed és sokkal jobb a kapcsolatod egy olyan személlyel akivel nagyon hasonló az érdeklődési köröd, hasonló a meglátásod, a felfogásod, hasonlókat szerettek csinálni és hasonló értékrendekkel rendelkeztek.

Ez nem azt jelenti, hogy egy 5 pontos átlag pasi ne kezdjen egy 8 pontos szuper csajnál, hanem olyan lányt keressen, aki kiegészíti az ő értékeit

2019. márc. 19. 10:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ezt a szintet úgy is mondani másképp, hogy a borsó meg a héja vagy a zsák meg a foltja. Az a lényeg, hogy olyat kell találni, akivel passzoltok, az a te szinted. Egy örökmozgó és egy otthonülő nincs azonos szinten például.
2019. márc. 19. 10:57
 14/16 anonim ***** válasza:
37%

12 esnél a pont. Pasi vagyok, tudom manapság már nem szokás egy nőt egy kávéra se meghívni de én még régimódi vagyok.

Anyagi (életmódbeli ) egy szint.

Nos ha egy lányt meghívsz kajálni az első randin. Mondjuk legyen ez esti randi lehet az egyik nő a 3* os éttermekre gondol, még a másik egy mc donaldszra. Első letipeg neked egy magassarkú szoknya .... kombinációban, még a másik egy farmer tornacipő kombóba.

Én köztes kategória vagyok pasiként.

Egyszer túlkészültem egy 1. randit autó kinyalva, üdülőövezet volt a terv séta, vacsora kisvendéglőben erre a lány a plázás éteremudvaron akart maradni.

Másik eset, autóm se volt per pill hidegben a lány haja meg se száradt ( egyértelmű nem sétára készűlt) amikor lejött hozzám. Szerencsére volt a közelben egy nagyon jó étterem és ott ettünk ok én hívtam meg , de nem volt szégyelős.:)

2019. márc. 19. 11:08
 15/16 A kérdező kommentje:
15: Az ilyen részleteket szerintem előre is meg lehet beszélni, és akkor el lehet kerülni ezeket a váratlan helyzeteket. De egyébként igazad van.
2019. márc. 19. 11:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem 15 hanem 14.
2019. márc. 19. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!