Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi annak az oka, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi annak az oka, hogy valaki a saját szintjén felül keres partnert?

Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 08:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
17%
Azt hiszi ettől ő értékesebb lesz. Ki akarja tartatni magát. Stb.
2022. jún. 25. 09:02
 2/21 anonim ***** válasza:
27%

Pl

Van egy nő. Modellkedett, szép, a pasik ugrálnak érte, karriere van jol áll

Aztan hazassag(jopasi jokocsi tartas gerinc a férfi a tenyeren hordozta)válás, gyerek, eltelt az ido

40 korul van. Szép szexi bulizos fitt akkoris stabil anyagi hatterrel

De a tarskereson azt latjak 40 eves gyerekes egyedulallo.

Es neki most tatákkal csórokkal kéne összejonnie, vagy szexkapcsikra házasokkal?

Igy alakul az hogy olyan mintha maga fölé akarna választani

2022. jún. 25. 09:03
 3/21 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Ilyen egy 40 es nő. Es lekezelik mintha nem is lenne nő.

2022. jún. 25. 09:10
 4/21 Sunshinedoll ***** válasza:
43%

Hát nemtom én pl. szeretem magam olyan emberekkel körülvenni, akik valamilyen szinten, valamiben jobbak nálam. Pl. okosabbak, viccesebbek, empatikusabbak, mert így fogok én is fejlődni. Nekem anyám azt tanította, ha én vagyok a legokosabb a szobában, akkor menjek el onnan, mert ott nem terem nekem semmi, és én ebben nagyon hiszek.

Mint ember honnan kapjak inspirációt a fejlődéshez, ha nincsenek körülöttem olyan emberek, akik valamiben jobbak, akik segítenék előmozdítani a fejlődésem?

Nekem barátaim sincsenek olyanok, akiknem tudnak nekem semmi pluszt adni vagy tanítani,vagy akiket nem cosdálok egy-egy tulajdonságuk miatt, nyilván partnerkeresésnél sem fogom alább adni.

2022. jún. 25. 09:12
 5/21 A kérdező kommentje:
Ha egy férfi keres szintje felett az olyan mintha az anyját keresné vagy csak szeretne fejlődni mellette? Ha az utóbbi igaz akkor feltudja magát húzni vagy inkább a másikat húzza le?
2022. jún. 25. 09:15
 6/21 anonim ***** válasza:
Ösztön, mert ált. mindenki jobbat akar magánál. "Jobb utódot" létrehozni, a reprodukcióhoz van köze, nem az önkritikához. Az meg, hogy sikerül e neki jobbat találni, az más kérdés. Gondolom a kérdés csak a külsőre vonatkozott, ami azért csak egy része a párkeresésnek, beleszólnak más preferenciák is, mint intellektus, humorérzék, szociális készségek, anyagi helyzet, stb. Van akinek más értékei vannak, nem külső, de erős státusza van, befolyásos ember, azaz ő is be tudja váltani az ezt az értékét egy nála jobban kinéző embernél.
2022. jún. 25. 09:16
 7/21 anonim ***** válasza:
44%

Az nem jo.

Alalában ahogy jobbak jobb oasik lesznek onbizalmilag erosodnek a nőt otthagyják mint vmi használt rongyot mert nekik akkormár tobb jar.

A gyk n nem egyszer megírták hogy készpasikkal kell kezdeni nem olyanokkal akiknek még össze kell magukat szedni

2022. jún. 25. 09:17
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
Az itt kommentelőknek minden nő saját szintjükön felül van.
2022. jún. 25. 09:20
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a szintezgetés mostanában?

Lassan 100 kérdéses teszttel kell érkezni egy randira és meg lesz szabva, hogy hány pont egyezéséig vagyunk egy szinten és hány pont után afelett? 😀

2022. jún. 25. 09:23
 10/21 anonim ***** válasza:
4%

Nekem a "kedvencem", mikor nők lenyomják, hogy ők milyen értékesek és különlegesek, mert diplomásak.

A diploma fontos, egy csóró pasinak. De aki nem szorul rá a csaj pénzére, azt csak az érdekli, hogy a gumit is lenyelje a csaj, és legyen fullos.

2022. jún. 25. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!