Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül olyan “férfi” aki sose szexelt fiatal és/vagy csinos és/vagy szép arcú lánnyal vagy akar csak a saját korosztályával?
Tehát 16 évesen tini lánnyal 30 évesen 25-35 évessel stb.
Vagy aki sose volt olyan nővel aki neki tetszene vagy akikkel volt azok egy se tetszett neki ?
Van más is ilyen cipőbe vagy én vagyok az egyetlen ilyen eset és rajtam kívül mindenki vígan szexel?
Sajnos nem jut mindenkinek jó nő.
Azokat a jóképű srácok szerzik meg.
Kivétel itt a gyk-n persze, ahol a személyiség a lényeg és bármilyen nyomi fejjel jó nőd lehet.
#5 ezt kifejtenéd ? Mert nem igazán értem . Az addig oké hogy itt lehet beszélgetni anonim módon de ha az életben egyszer találkoznak akkor ott úgyis minden kiderül és bukik.
A külső nagyon fontos mindkét nemnél
5.
Nézd meg Radics Petit meg a nőjét. Be fogsz szarni.
"A külső nagyon fontos mindkét nemnél"
Persze hogy az.
Itt mégis azt állítják, hogy az nem érdekli a nőket, csak a személyiséged.
Ez persze nem igaz.
Ha nem vagy egy matyóhímzés, csinálhatsz te akármit, a csinos nőknek sosem fogsz kelleni.
Nyilván van a 100-ból 1-2 kivétel, akinek szerencséje volt és összejött neki, de a maradék 98-nak sosem fog.
Egy nő sem állította, hogy nem fontos a külső.
Nem CSAK a külső fontos. Szövegértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!