Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzi magát sok fiatal...

Miért érzi magát sok fiatal (elsősorban lányok) érettebbnek mint a saját korosztályát?

Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy ő már érett, sőt érettebb mint az osztálytársai. A lányok meg szinte kisgyerekként kezelik az osztálytársaikat.

2017. okt. 1. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

Szellemileg hamarabb érnek a nők egy KICSIT...maguk a nők eléggé beképzeltekké tudnak válni pontosan ez miatt.

Tehát egy lány általában mindig 1 gondolattal elötte jár egy pasinak, aki nála éretlenebb de ez úgy általában is igyvan hogy a nő egy kicsit átlagban előrébb jár...ezért tudsz beléjük szerelmes lenni, mert olyan dolgokat tesznek ezzel a képességükkel hogy sugalnak dolgokra amit tegyél meg..soha nem azt mondják amit akarnak "manipuláció" a nők fegyvere.

Tehát 15-20 éves lányok már simán azt érzik ,hogy nekik 25-30 éves pasi való, és ennek ez az oka. Viszont akkor meglepődnek, ha véletlenül átlesznek b**va :D pont a beképzeltségük miatt, és hogy nem tudják szintre terelni ezeket a dolgokat szerintem elég nehéz is.

amikor 16-7 éves voltam egy 19 éves lány szóba sem állt velem, most hogy 25 vagyok most az összes 16-19-20 éves próbálkozik...de őszintén csak játék szernek jók.

A probléma az, hogy azt érzik hogy manipuálhatnak(ez tudat alatt megy) egy idősebb pasit is mert ők a nagy asszonyok, de egy TAPASZTALTABB férfi kijátsza őket..én is ezt szoktam csinálni akarva akaratlanul.

Egy lány mindig olyan pasit keres akit valamilyen szinten kontrolálhat és zavar akkor van a rendszerben amikor túlbecsüli a saját képességeit...lényegében ennyi ez is nagyon sokszor megesett már velem.

De példuál volt 32 éves "csajom" is inkább szexuális kapcsolatom...mondanom sem kell, hogy simán megevett a képességeivel :D mármint nem úgy érteni...sokkal okosabb volt.

2017. okt. 1. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Egyáltalán nem járnak előrébb. Attól, hogy kinő a melle, meg lesz egy kis segge, még nem számít valaki szellemileg érettnek.
2017. okt. 1. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Mert kamasz, és úgy akar viselkedni, mint egy felnőtt, ettől még nem az.
2017. okt. 1. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos, tavaly egy iskolai taborban voltam meg 2masik lany osztalytarsammal, szoba jott, hogy ki az idosebb, mondom en juliusi vagyok, a masodik meg az Anna aki szeptemberi, aztan mondja lehet idosebb vagyok, de o erettebb. Nos, erettsege arra vezetheto vissza, hogy megdugatta magat mar fiatalabb koraban, parhetes kapcsolatban is kepes vki ala vagnia magat, es kozben orakon olyan gyerekes dolgokat tesz mint egy 5 eves. A masik kedvencem a 19eves teszi az agyt milyen erett, de oran vegig rohogcselnek vagy szinten dedozik, a masikat meg leszolja ha poenkodik mert faradt. 18 vagyok, nem erzem magam annyinak, inkabb 14nek, meg nem volt komoly kapcsolatom, nem dugattam meg magam minden jott menttel, a tanulas a fontos nekem, es hogy valamire vigyem az eletben. Szerintem en meg a kozeputon vagyok, nem vagyok eretlen, de erett sem.
2017. okt. 1. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akik lepontoztak, fejtsétek már ki, hogy miben nyilvánul meg az érettségük? Ez csak idős palik, vagy fiatal lányok által kitalált hülyeség, hogy tudjon érvelni a túlzottan idős, vagy fiatal "párja" mellett.
2017. okt. 1. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja persze azzok röhögök inkább csak ovatosabak.De késöb változik a helyzet vajon ez miért lehet
2017. okt. 1. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:

A lányok 14 évesen 18 évesnek néznek ki, és úgy viselkednek, mint a 21 évesek.

A fiúk 21 évesen 18 évesnek néznek ki, és úgy viselkednek, mint a 14 évesek.

XDDD

2017. okt. 1. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy fűvel-fával összefekszenek, még nem viselkednek úgy, mint a 21 évesek. Épp ellenkezőleg. Nem sokban térnek el a fiúktól.
2017. okt. 2. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!