Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van rajtam kívül olyan “férfi”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rajtam kívül olyan “férfi” aki sose szexelt fiatal és/vagy csinos és/vagy szép arcú lánnyal vagy akar csak a saját korosztályával?

Figyelt kérdés

Tehát 16 évesen tini lánnyal 30 évesen 25-35 évessel stb.

Vagy aki sose volt olyan nővel aki neki tetszene vagy akikkel volt azok egy se tetszett neki ?

Van más is ilyen cipőbe vagy én vagyok az egyetlen ilyen eset és rajtam kívül mindenki vígan szexel?

2021. febr. 5. 13:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%

Igen, engem nem zavar a kihalas, a markommal is jol elvagyok :)

Csak sok pasi inkabb osszejon vmi kockatestu konyhas Marikaval, vagy vallalja a betasorsot, es a 30 feletti, gyerekes anyukakra hajt.

36F incel

2021. febr. 5. 16:24
 22/30 anonim ***** válasza:
76%

"Igen, engem nem zavar a kihalas, a markommal is jol elvagyok :)"

Engem sem zavar a kihalásod. Sőt, hálás vagyok, mert az ilyen marhák miatt sokkal könnyebb csajozni :)

2021. febr. 5. 16:28
 23/30 anonim ***** válasza:
53%

Azert konnyu neked csajozni, mert jol nezel ki, es anyagilag sem allsz rosszul.

Amugy viheted a korombeli, lepusztult, gyerekes anyukakat, nem haragszom erte 😂

36F incel

2021. febr. 5. 16:49
 24/30 anonim ***** válasza:
84%
Mert minden pasi George Clooney, igaz? Ők nincsenek lepusztulva?
2021. febr. 5. 17:24
 25/30 A kérdező kommentje:
#11 sajnos igen. Két genetikai selejt ( de az egyik biztos ) össze rakta a szxrját és hatványozott szxrként lettem én
2021. febr. 5. 18:07
 26/30 anonim ***** válasza:
Jelen.
2021. febr. 6. 15:21
 27/30 anonim ***** válasza:

A csajozás lényege ott kezdődik, hogy ha nem te vagy a fiatal Alain Delon, akkor sose arra a csajra repülj rá, akire minden hím nyomul, válaszd a sorban másodikat vagy harmadikat. Persze lehet, hogy vele sem lesz szerencséd, de ki tudja.

Úgy meg felesleges partnert keresni, hogy kesergéssel indítasz, mert az egyik nőt se érdekli, menekülnek az ilyenek pasiktól.

2022. okt. 18. 18:04
 28/30 anonim ***** válasza:

"Van rajtam kívül olyan “férfi” aki sose szexelt fiatal és/vagy csinos és/vagy szép arcú lánnyal "

Bármikor szexelhetsz bármilyen szép lánnyal, ha van pénzed és gusztusod, válogathatsz a szép lányok közül a szexpartnerkereső oldalakon.

Ha viszont te társat keresel, akkor nem jól tetted fel a kérdést.

2022. okt. 18. 18:06
 29/30 anonim ***** válasza:

"25/28 A kérdező kommentje:

#11 sajnos igen. Két genetikai selejt ( de az egyik biztos ) össze rakta a szxrját és hatványozott szxrként lettem én"

Jól értem, kérdező, hogy te a szüleidet kárhoztatod azért, mert nem tudsz nőt találni? Pszichológusnál jártál már?

Nekik köszönheted a legnagyobb kincset, az életedet! Inkább töltsd meg tartalommal az életedet, segíts például elesett embereken, beteg gyerekeken!

Születhettél volna lábak nélkül, akkor mit szólnál?

Születhettél volna afrikába, afganisztánba vagy bangladesbe is, akkor az lenne a legkevesebb bajod, hogy szerinted csúnya vagy.

Tanuld meg, hogy sokkal nagyobb problémák vannak az életben, mint valakinek a külseje!

2022. okt. 18. 18:13
 30/30 anonim ***** válasza:

"Születhettél volna afrikába, afganisztánba vagy bangladesbe is"

Ezeken a helyeken igazsagosabb a parkapcsolati piac.....

38F incel

2022. okt. 19. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!