Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van rajtam kívül olyan “férfi”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rajtam kívül olyan “férfi” aki sose szexelt fiatal és/vagy csinos és/vagy szép arcú lánnyal vagy akar csak a saját korosztályával?

Figyelt kérdés

Tehát 16 évesen tini lánnyal 30 évesen 25-35 évessel stb.

Vagy aki sose volt olyan nővel aki neki tetszene vagy akikkel volt azok egy se tetszett neki ?

Van más is ilyen cipőbe vagy én vagyok az egyetlen ilyen eset és rajtam kívül mindenki vígan szexel?

2021. febr. 5. 13:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád jó nő? Apád jó pasi? Vagy abból születtél, hogy a fater ránézett anyádra: "a markomnál ez is jobb"?
2021. febr. 5. 14:02
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
#11 Nyugodj meg, elég sokan így születtek. Lehet még te is, nagyokos.
2021. febr. 5. 14:09
 13/30 anonim ***** válasza:
56%

Sosem szexeltem a saját korosztályommal.

Itt vagyok 40 évesen, és azt sem tudom milyen egy negyvenes nő... Vajon dobjam a húszonéves csajokat emiatt, vagy nem akkor a baj? Szerintetek?

2021. febr. 5. 14:28
 14/30 anonim ***** válasza:
94%

Huszoneves korodban milyen korosztallyal szexeltel? :)

2021. febr. 5. 14:42
 15/30 anonim ***** válasza:
58%

"Nyugodj meg, elég sokan így születtek."

Úgy, hogy a férfiak a biztos, de ronda pina miatt szerelmet hazudtak?

És akkor sírjatok, hogy a nők miért nem akarnak kapcsolatot.

2021. febr. 5. 15:50
 16/30 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem alkudnanak meg a ferfiak, akkor a 80% szuzen halna meg, es kihalnank szepen.

36F incel

2021. febr. 5. 15:54
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor haljunk ki. Inkább az, mint a hazugság, az élet, érzelmek megcsúfolása, mikor azt hiszed, hogy valaki szeret, de csak getzitörlőnek használ.
2021. febr. 5. 15:57
 18/30 anonim ***** válasza:
85%
36: te már csak tudod :D hiszen annyi tapasztalatod van nőkkel incelként
2021. febr. 5. 15:57
 19/30 anonim ***** válasza:
67%

#18:

Nekem ket no volt az eletemben, akinek kellettem volna, 20 eves koromban egy nalam 3 evvel idosebb, kover, szuletesi rendellenesseg miatt mozgasserult lany, illetve 30 eves koromban egy nalam 15 evvel idosebb azsiai no.

(Termeszetesen egyikkel se lett semmi, en annyi ideig voltam no nelkul, hogy mar hozzaszoktam, nem alkudtam meg)

Na most olvasd el a kerdest, mirol szol, hatha leesik a tantusz 😂

36F incel

2021. febr. 5. 16:16
 20/30 anonim ***** válasza:
88%

"Ha nem alkudnanak meg a ferfiak, akkor a 80% szuzen halna meg, es kihalnank szepen"

Mégsem alkudtál meg, tehát te is a kihalás mellett vagy.

2021. febr. 5. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!