Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek soha nincs esélye a saját korosztályánal, mert minden férfi fiatalabbbat keres?
Figyelt kérdés
25 évesen nincs esélyem, hogy komoly kapcsolatra 20-25 közötti pasit találjak, ha mégis, pár év múlva ott fog hagyni egy fiatalabbért? Vagyis egy nő legyen akárhány éves, mindig csak idősebbeknél lehet komolyan esélye?2017. szept. 14. 09:15
1/32 anonim válasza:
Ez a helyzet általában a nőknek meg is szokott felelni. A fiatal nők előszeretettel keresik idősebb pasik társaságát, és ez visszafelé is remekül működik. És kik maradnak hoppon? A fiatal srácok...
2/32 anonim válasza:
Nő vagyok és a férjem 8 évvel fiatalabb!
... és ez így van már 20 éve!:)
Szóval, ne általánosíts!
3/32 anonim válasza:
Ezek szerint te meg fiatalabb férfit keresel. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy csak a harmincasok fognak rádharapni. Elhagyni egy veled egykorú is simán elhagyhat.
4/32 anonim válasza:
jav.: egy idősebb is simán elhagyhat
5/32 A kérdező kommentje:
De minden hol azt látni, hogy a pasik fiatalabb nőt keresnek.Pl.egy 18 éves srácnak altalában 15-16 éves barátnője van. Én azt látom,hallom, hogy a férfiaknak nem kell a saját korosztályuk,idősebb meg plane nem.
2017. szept. 14. 09:27
6/32 anonim válasza:
Ne a gyk-ra hallgass. A legidosebb pasim 2 evvel volt tobb nalam, akikkel tobb eves kapcsolat volt. A leghosszabb kapcsolatomban pedig kozel 5 evvel volt fiatalabb a parom. A kornyezwtemben olyan 80%-ban 0-3 ev az elteres.
7/32 anonim válasza:
Igy van, ahogy mondod.Én "csak" 20 éves vagyok, de a 19-21 éves srácok akik erdekelnének 15-18 éveseket dugnak, nekem meg 28-30 évesek,meg még idősebbek teszik a fejüket.Én sem láttam még egykorú párt, minimum a 3 év korkülönbség.
8/32 anonim válasza:
Miért ne lenne, viszont minél szűkebbre veszed a korosztályod, annál többen esnek ki.
9/32 anonim válasza:
Akkor nem tudom, te hol elsz, vagy szelektiv a latasod.
10/32 anonim válasza:
Én nem válogatok, bárki kap esélyt, ha érdeklődik nálam / irántam :)
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!